17 yaşındaki motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti

Honaz'da servis minibüsüyle çarpışan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Özer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi; soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 30.06.2026 13:32
Güncelleme Tarihi: 30.06.2026 13:32

17 yaşındaki motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti

17 yaşındaki motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti

Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada, servis minibüsü ile çarpışan motosiklet sürücüsü Murat Özer (17), kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaza ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle seyir halinde olan Murat Özer, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan genç ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Murat Özer ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı; doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma ve cenaze

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaşamını yitiren gencin cenazesi, Honaz ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

DENİZLİ’NİN HONAZ İLÇESİNDE SERVİS MİNİBÜSÜ İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN 17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜSÜ MURAT...

DENİZLİ’NİN HONAZ İLÇESİNDE SERVİS MİNİBÜSÜ İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN 17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜSÜ MURAT ÖZER, KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.