15 Temmuz'da şehide vefa ziyareti

Sarıgöl'de 15 Temmuz anma programında şehit Ahmet Şılak'ın kabri ve ailesi ziyaret edilerek dualar okundu, aileye destek ve vefa mesajı iletildi.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 15:03
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 15:03

15 Temmuz'da şehide vefa ziyareti

15 Temmuz'da şehide vefa ziyareti

Sarıgöl'de kabir ve aile ziyareti gerçekleştirildi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit Ahmet Şılak'ın kabri ve ailesi ziyaret edildi. Program, ilçede düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Ziyarette, Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak, Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri hazır bulundu. Heyet ilk olarak Kızılçukur Mahallesi'nde şehit ailesini ziyaret ederek aile bireyleriyle bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Protokol üyeleri aileye hem maddi-manevi destek mesajı verdi hem de şehidin hatırasına duyulan saygıyı iletti. Ziyaret sırasında aileyle yapılan görüşmelerde, şehit yakınlarının beklentileri ve temennilerine önem verildi.

Ardından heyet şehit Ahmet Şılak'ın kabri başına geçerek Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla aziz şehidi andı. Programda, şehitlerin emaneti olarak anılan ailelerin her zaman devletin ve milletin yanında olduğunun altı çizildi.

Yetkililer ayrıca 15 Temmuz ruhu'nun gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı; bunun, toplumsal birlik ve bilinç açısından taşıdığı anlamı öne çıkardı.

Kabir ziyareti ve edilen duaların ardından program sona erdi.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİT AHMET...

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİT AHMET ŞILAK'IN KABRİ VE AİLESİ ZİYARET EDİLDİ. ZİYARETTE ŞEHİT MEZARI BAŞINDA DUALAR EDİLİRKEN, AİLEYE DE DESTEK VE VEFA MESAJI VERİLDİ.

MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİT AHMET...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.