11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Gaziantep'te 7 suç kaydı bulunan ve hakkında 11 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.Y., jandarma tarafından Şahinbey'de yakalanarak tutuklandı.

Yayın Tarihi: 28.06.2026 16:39
Güncelleme Tarihi: 28.06.2026 16:39

11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

11 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda Şahinbey ilçesinde aranan M.Y. adlı şahsı yakaladı.

Yapılan tespitlere göre, şüphelinin uyuşturucu ticareti yapmak ve hırsızlık suçları başta olmak üzere 7 farklı suç kaydı bulunuyor ve hakkında 11 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

Adli süreç ve tutuklama

Şüpheli, sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASIYLA ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

11 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASIYLA ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.