Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Zengin olmak isteyen bunu yapsın! Tuna Kaya'dan parasına para katmak isteyenlere bomba öneri

Finans Uzmanı Tuna Kaya zengin olmanın yollarını açıkladı. Paranıza para katmak istiyorsanız Tuna Kaya'yı dinleyin! İşte ayrıntılar.

Yayın Tarihi: 27.02.2024 15:22
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 15:22

Zengin olmak isteyen bunu yapsın! Tuna Kaya'dan parasına para katmak isteyenlere bomba öneri

Finans uzmanı Tuna Kaya zengin olmanın formülünü açıkladı. Kaya'nın "En çok bunu yapan kazanır" açıklamasıyla ayrıntılar pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

maaş

Vatandaşlar paralarını yatırıma dönüştürmek için farklı yatırım araçlarını tercih etmeye devam ediyor ancak son anda bir uzman önemli bir açıklama yaptı. Finans uzmanı Tuna Kaya zengin olmanın formülünü açıkladı. Kaya'nın "En çok yapan kazanır" açıklamasıyla ayrıntılar pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

Finans uzmanı Tuna Kaya, yatırımcılara bu hisse senetlerini ve kripto para birimlerini almalarını tavsiye etti. Türk lirasındaki değer kaybı nedeniyle yatırımcılar yatırımları için farklı yatırım araçlarını tercih etmeye devam ederken Tuna Kaya'dan önemli açıklamalarda bulunuldu.

Son zamanlarda döviz, altın, kripto para birimleri ve hisse senetlerinin fiyatları önemli ölçüde arttı. Pek çok yatırımcı bu alandaki yatırım araçlarının geleceği konusunda uzmanların görüşlerini dikkate almaya devam ediyor.

maaş

Yapay zeka ve çipler son dönemde popüler yatırım araçları olurken Tuna, konuyla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu. Finans uzmanı Tuna Kaya, 2024 yılında yapay zekanın büyük rol oynayacağını belirtti.

Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "NVIDIA'nın piyasa değeri 2 trilyon doları aştı. NVIDIA'nın bir yıllık getirisi yüzde 232 seviyesinde. NVIDIA'nın büyümesi bu yıl ve önümüzdeki yıllarda güçlü bir şekilde devam edecek. Umarım 1.000 dolara ulaşır.

Yapay zeka ile ilgili bir diğer hisse olan ARM ise 128 seviyesinde. 144 seviyesi direnç bölgesi, psikolojik bölge olan 200 bölgesini geçtikten sonra ise 300 seviyesi bizi bekliyor. Yapay zeka ile ilgili başka bir şirket olan SMG burada 705'i destekliyor. Bu noktalardaki olası geri çekilmeler de artımlı bir alım fırsatı sağlıyor. 1.000 dolar seviyesi burada bir direnç seviyesi, eğer kırılırsa 1.200 dolar seviyesini göreceğiz" dedi.