Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yılbaşı Gecesi Kar Yağacak mı? Meteoroloji Uzmanından Müjdeli Haber

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, paylaşım platformu X’te yaptığı paylaşımda, yılbaşı gecesi kar yağışı olabileceğini duyurdu. Ökten, zonal rüzgarların Sibirya’dan Avrupa’ya doğru eseceğini ve efsane bir karlı sistemin oluşabileceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 15:58
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 15:58

Yılbaşı Gecesi Kar Yağacak mı? Meteoroloji Uzmanından Müjdeli Haber

Yılbaşı gecesi kar yağacak mı? Bu sorunun cevabını merak edenler için Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den müjdeli haber geldi. Ökten, paylaşım platformu X’te yaptığı paylaşımda, yılbaşı gecesi kar yağışı olabileceğini duyurdu. Ökten, zonal rüzgarların Sibirya’dan Avrupa’ya doğru eseceğini ve efsane bir karlı sistemin oluşabileceğini söyledi.

YILBAŞI GECESİ KAR YAĞACAK MI?

Yılbaşı gecesi kar yağacak mı? Bu sorunun cevabı, Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’in paylaşım platformu X’te yaptığı paylaşıma göre, olumlu yönde olabilir. Ökten, paylaşımında, zonal rüzgarların Sibirya’dan Avrupa’ya doğru eseceğini ve efsane bir karlı sistemin oluşabileceğini belirtti. Ökten, her Noel’de meteoroloji modellerinin afalladığını ve bir sabah efsane bir karlı sistem müjdesi ile uyanabileceğimizi ifade etti.

Ökten, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Herkese Günaydın. Efsanenin taşları döşeniyor. Zonal rüzgarlar doğudan yani Sibirya’dan Avrupa’ya doğru esecek. Her Noel’de meteoroloji modelleri afallar. Bir sabah efsane bir karlı sistem müjdesi ile uyanabiliriz…”

hava-durumu

Ökten’in paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçiler, Ökten’e teşekkür ederek, yılbaşı gecesi kar yağışı olmasını umduklarını belirttiler.