Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,28 -0,03%
EURO
35,1 -0,04%
ALTIN
2.454,99 0,04%

Yalı Çapkını 68. Bölüm fragmanı yürek burktu! Korhanlar cephesinde acı üstüne acı

Yalı Çapkını’nın heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İzleyiciyi daha da heyecanlandıran fragmanda gerilim heyecan her şey mevcut. Dizinin yeni bölümü 3 Mayıs’da Star’da…

Yayın Tarihi: 02.05.2024 10:47
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 10:47

Yalı Çapkını 68. Bölüm fragmanı yürek burktu! Korhanlar cephesinde acı üstüne acı

Son bölümde izleyicileri büyük bir merak ve heyecanla ekrana kilitleyen Yalı Çapkını'nın 68. bölüm fragmanı nihayet izleyicilerle buluştu. Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi yeni bölümüyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Fragmanda Korhanların düşmanı onlara karşı bir tehdit oluşturacak gibi görünüyor. Yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu. 

Yalı Çapkını 68. Bölüm fragmanı yürek burktu! Korhanlar cephesinde acı üstüne acıYalı Çapkını Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Yalı Çapkını heyecan dolu yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri meraklandırdı. Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi 68. bölümünde seyircilere büyük sürprizler ve gizem dolu anlar yaşatacak.

Seyran'ın içinde bulunduğu zorlu durum karşısında Ferit'in yaşadığı çaresizlik ve endişe yeni bölümde dizinin ana odağını oluşturacak gibi görünüyor. Ferit'in karşı karşıya geldiği yeni düşmanın intikam hırsı dizinin ilerleyen hikayesini şekillendirecek. Kazım Ağa’nın adamlarının arasına sızan düşmanın yeni planı ne? Seyran’a doktorun söylediği önemli detay ne? Yalı Çapkını'nın 68. bölümü izleyicilere duygusal ve gerilim dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın heyecanla beklenen 68. bölümü 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak.