Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 0%
EURO
35,09 0,21%
ALTIN
2.522,85 1,39%

Yabani Dizisinin Kibirli Torunu Alaz Kimdir? Bertan Asllani’nın Hayatı

Yabani dizisinin kibirli ve hırçın torunu Alaz, Soysalan ailesinin tek erkek varisi ve Yaman’ın rakibidir. Alaz’ı canlandıran Bertan Asllani ise başarılı bir oyuncu, müzisyen ve yönetmendir. Peki, Yabani dizisi Alaz kim?

Yayın Tarihi: 16.01.2024 19:05
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 19:24

Yabani Dizisinin Kibirli Torunu Alaz Kimdir? Bertan Asllani’nın Hayatı

Yabani dizisi Alaz'ı kim oynuyor? Yabani Alaz kimdir, kaç yaşında nereli?

FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Başrollerinde Dolunay Serter, Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas gibi ünlü isimlerin oynadığı dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de merak konusu. Dizinin kibirli ve hırçın torunu olan Alaz, Soysalan ailesinin tek erkek varisi ve Yaman’ın rakibidir. Alaz, dedesinin ve annesinin gözüne girmek için elinden geleni yapar. Ancak Yaman’ın aileye dönmesiyle dengeler değişecek ve Alaz, Yaman’ın karşısına çıkacaktır. Peki, Alaz’ı canlandıran Bertan Asllani kimdir? İşte Bertan Asllani’nın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

yabani

Bertan Asllani Kimdir?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 yılında Makedonya’nın Üsküp kentinde doğmuştur. Babası emekli bir asker, annesi ise ev hanımıdır. Küçük yaşlarda müzik ve spora yönelmiştir. 12 yaşındayken de beste yapmaya başlamıştır. Asllani, Türkiye’de daha çok oyuncu kimliğiyle tanınmaktadır. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle başlamıştır. Ardından Göç Zamanı, Akrep, Öğrenci Evi, Evlilik Hakkında Her Şey, Gecenin Ucunda dizilerinde oynadı. Son olarak Disney yapımı Atatürk filminde rol aldı. Asllani, aynı zamanda yönetmenlik de yapmaktadır. 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimini Daha filmiyle yaşamıştır. Film, 74. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışmıştır. Asllani, şu anda Yabani dizisinde Alaz karakterini canlandırmaktadır.

yabani