Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Türk Telekom hattı olanlara 1500 TL para iadesi! Az önce başvurular açıldı

Türk Telekom hat sahiplerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. Ziraat Bankası, Türk Telekom iş birliğiyle hazırlanan özel kampanyayı duyurdu. Kampanya kapsamında, Türk Telekom müşterilerine özel olarak sunulan 1500 Türk Lirası iade fırsatı 10 iş günü içinde sağlanacak. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 02.04.2024 09:13
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 09:13

Türk Telekom hattı olanlara 1500 TL para iadesi! Az önce başvurular açıldı

Türk Telekom kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası ve Akbank iş birliğiyle başlatılan kampanya kapsamında, Türk Telekom hat sahiplerine özel olarak 1500 Türk Lirası iade edilecek.

Ziraat Bankası'nın yapılan duyurusuna göre, kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Telekom müşterileri, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirebilir ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonunu kullanarak ilerleyebilirler. İlk kez Akbanklı olanlar, vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatlarını otomatik olarak ödediklerinde, otomatik ödenen fatura tutarı kadar aylık maksimum 500 Türk Lirası'na kadar, 3 ay boyunca toplamda 1500 Türk Lirası'na varan nakit iade kazanacaklar.


TÜRK TELEKOM MÜŞTERİLERİNE 1500 TL NAKİT İADE FIRSATI!

TÜRK TELEKOM MÜŞTERİLERİNE 1500 TL NAKİT İADE FIRSATI!

 

Ziraat Bankası, Türk Telekom müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada, Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonunu kullanarak ilk kez Akbank müşterisi olanlar, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturalarının otomatik olarak ödenmesi durumunda nakit iade kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için adımlar oldukça basit: "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirmek ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonuyla ilerlemek. Böylece Türk Telekom hat sahipleri, vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik ödeme talimatı verdiklerinde, her ay otomatik olarak ödenen fatura tutarı kadar aylık maksimum 500 Türk Lirası'na kadar, toplamda 3 ay boyunca 1500 Türk Lirası'na varan nakit iade kazanabilecekler.

Kampanyadan yararlanabilmek için 18-80 yaş aralığında olmak yeterli. Kampanya kapsamında kazanılan nakit ödüller, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının verilmesi ve ardından otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterilerin vadesiz Türk Lirası hesaplarına nakit olarak Akbank tarafından tanımlanacak.

Türk Telekom faturalarının otomatik olarak ödenmesiyle ilgili detaylar da belirlendi. Kampanyadan yararlanan müşteriler, vadesiz hesaplarından veya kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için aylık 500 Türk Lirası'na kadar nakit iade alabilecekler. Ancak önemli bir detay var: Eğer fatura tutarı 500 Türk Lirası'nı geçerse, müşterilerin aylık nakit iadesi yine en fazla 500 Türk Lirası olacak. Fatura tutarı 500 Türk Lirası'nın altında ise, ödenen fatura tutarı kadar nakit iade hesaba yansıtılacak.

Ayrıca, müşteriler birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik olarak ödüyorsa, toplam ödenen tutar dikkate alınacak. Bu da müşterilere kampanyadan maksimum düzeyde faydalanma imkanı sunuyor.

Kampanya detaylarına göre, bir müşteri kampanya süresince aylık en fazla 500 Türk Lirası nakit iade alabilecek. Toplamda ise 1500 Türk Lirası'na kadar nakit ödül kazanma şansı bulunuyor.

Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin iadeleri, fatura talimatının gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde vadesiz Türk Lirası hesaplarına yatırılacak. Örneğin, Mart ayında otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin nakit iadeleri Nisan ayının ilk 10 iş gününde hesaplarına geçecek.

Kampanya 18 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu süre içinde mobilden Akbanklı olan ve Türk Telekom fatura talimatı otomatik ödeyen müşteriler, belirlenen tarihlerde nakit iadelerinden yararlanabilecekler.