Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

TRT, 2024 Yılı Kadın/Erkek Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları

TRT, 2024 yılında da bünyesine yeni personeller katmaya devam edecek. TRT, farklı kadrolarda Türkçe ve İngilizce bilmeyi şart koştuğu personel alımı yapacak. 2024 yılı boyunca sürecek olan güncel ilanları takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 05.01.2024 18:54
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 18:54

TRT, 2024 Yılı Kadın/Erkek Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları

Türkiye’nin Önde Gelen Kuruluşlarından Birinde Çalışma Fırsatı

TRT, Türkiye’de yayıncılık alanında önemli bir rol oynayan bir kuruluştur. Bu alanda çalışmak isteyen kişiler için TRT, birçok fırsat sunmaktadır. Bu kapsamda TRT, farklı alanlarda 2024 yılı ilanlarını duyurdu.

TRT 2024 Yılı Personel Alımı İlan Listesi:

TRT, yeni kontenjanlarında birçok alanda yabancı personel alımı gerçekleştirecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için çok iyi derecede İngilizce biliyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda aşağıdaki tabloda ilan listesine ulaşabilirsiniz.

Pozisyon Kadro

trt

Videographer - Digital Documentaries 2

Shoot & Edit - Digital Documentaries 3

Distribution & Partnerships Executive 1

Promo Producer 2

Presenter - TRT Arabi 2

TRT Personel Alımı İçin Başvuru Şartları Neler?

TRT personel alımı için başvurular bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Yukarıdaki tabloda gördüğünüz gibi 2024 yılı Ocak ayı itibari ile yayımlanmış olan personel alımı ilanları yabancı kadrolarda yapılacaktır. Ancak genel olarak TRT personel alımında adaylardan " Lise, Ön Lisans veya Üniversite mezunu, Tercihen İngilizce bilen, İdari işler konusunda tecrübeli, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, Ekip çalışmasına yatkın, MS Office programlarına hakim, Kurumsal aidiyet ve sorumluluk bilincine sahip, İş süreçlerinin takibi ve tamamlanmasında dakik ve titiz "şartları aranacaktır.

Yabancı Dil Şartı:

Yabancı dil puanı maddesinde yer alan ilgili şartlara uygun olarak İngilizce dil puanı olarak 60 puan ve üzeri puan almış olması gerekmektedir.

Yaş Şartı Nedir?

01.01.1990 tarihinden sonra doğmuş olmak,

TRT Personel Alımı İçin Başvuru Süreci Nasıl İşleyecek?

TRT personel alımları elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Bu yönde başvurular ilanların yayım tarihi ile başlamış olup en geç son başvuru tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular aşağıdaki adres üzerinden oluşturulacak üyelik üzerinden gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx

TRT personel alımı ne zaman yapılacak?

TRT personel alımı için belirli dönemlerde ilanlar yayınlanacaktır. Bu ilanları takip etmek için TRT’nin resmi web sitesini veya sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

TRT personel alımı için hangi pozisyonlar var?

TRT personel alımı için farklı alanlarda ve kadrolarda pozisyonlar var. Bu pozisyonlar için farklı şartlar ve nitelikler aranacaktır.

TRT personel alımı için mülakat nasıl yapılacak?

TRT personel alımı için başvuran adaylar, online başvuru sonrasında ön elemeden geçecekler. Ön elemeyi geçen adaylar, mülakata çağrılacaklar. Mülakat, yüz yüze veya online olarak yapılabilir. Mülakatta adayların yabancı dil, genel kültür, mesleki bilgi, kişilik ve motivasyon gibi konularda değerlendirilecekler.