Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

THY’den 2024 Yılında Çıldırtan Maaşlı Kadın Erkek Personel Alım İlanı

Türk Hava Yolları, 2024 yılında da büyümesini sürdürmek için yeni personel ilanları yayınlamaya başladı. THY, bugüne kadar binlerce personel ve kabin memurunu bünyesine kattı. 2024 yılında da yeni pozisyonlar için başvurular alacak. THY personel alımına kimler, nasıl ve hangi pozisyonlar için başvurabilecek? İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 05.01.2024 16:51
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 16:51

THY’den 2024 Yılında Çıldırtan Maaşlı Kadın Erkek Personel Alım İlanı

THY, Dünyanın Zirvesinde Yerini Koruyor! İşte Size Yüksek Maaşla THY'de Çalışma Fırsatı

Türk Hava Yolları, her yıl büyüyen filosu, genişleyen uçuş ağı ve sunduğu kaliteli hizmet ile dünyanın en iyi hava yolu şirketleri arasında yer alıyor. THY, bu başarıyı çalışanlarına borçlu olduğunu biliyor ve personel sayısını artırmak için yeni ilanlar yayınlıyor. THY, 2024 yılında da yeni personel alımları yapacak. Bu ilanlar için başvurular online olarak yapılacak.

THY Personel Alımı Şartları Neler?

personel alımı

Türk Hava Yolları personel alımları için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kartlı olmak, herhangi bir adli sicil veya arşiv kaydı bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak” gibi genel şartlar da aranıyor.

THY, Pilot ve Kabin Memuru Alacak

Türk Hava Yolları, en çok pilot ve kabin memuru alımı yapacak. THY, her yıl yeni personelleri bünyesine katıyor. Pilot ve kabin memuru alımı için özel şartlar da bulunuyor.

THY Pilot Alımı İçin Özel Şartlar Neler?

Türk Hava Yolları pilot adaylarından sağlık, yabancı dil ve uçuş şartlarını sağlamaları bekleniyor. Başvurdukları uçak tipinde en az 500 saat uçuş tecrübesine sahip olmaları, simulatör hariç uçuş saatlerini tamamlamış olmaları, başvurdukları uçak tipinde geçerli ve güncel tip yetkisine sahip olmaları ve diğer özel nitelikler aranıyor.

THY Kabin Memuru Alımı İçin Özel Şartlar Neler?

Kabin memuru alımı için en çok tercih edilen kadro olan kabin memuru alımı için adaylardan “30 yaşından büyük olmamak, en az lise mezunu olmak, çok iyi derecede İngilizce bilmek, 160 cm’den kısa ve 180 cm’den uzun boylu olmamak, fiziki görünüşü düzgün olmak, THY sağlık şartlarını sağlamak” gibi şartlar aranıyor.

THY 2024 Yılında Erkek Kabin Memuru Alımı Olacak Mı?

THY kabin memuru alımı için yeni ilanlar yayınlamayı planlıyor. Erkek adaylar için daha önce başvuru alınmamıştı. Bir sonraki ilanda erkek kabin memurları alımları da yapılması bekleniyor.

THY personel alımı nasıl yapılır?

THY personel alımı için online başvuru yapmak gerekiyor. Başvuru formunu doldurmak ve gerekli belgeleri yüklemek yeterli.

THY personel alımı ne zaman yapılır?

THY personel alımı için belirli dönemlerde ilanlar yayınlanır. Bu ilanları takip etmek için THY’nin resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

THY personel alımı için hangi pozisyonlar var?

THY personel alımı için pilot, kabin memuru, yer hizmetleri, teknik hizmetler, idari hizmetler gibi farklı pozisyonlar bulunuyor. Bu pozisyonlar için farklı şartlar ve nitelikler aranıyor.

THY personel alımı için mülakat nasıl yapılır?

THY personel alımı için başvuran adaylar, online başvuru sonrasında ön elemeden geçerler. Ön elemeyi geçen adaylar, mülakata çağrılırlar. Mülakat, yüz yüze veya online olarak yapılabilir. Mülakatta adayların yabancı dil, genel kültür, mesleki bilgi, kişilik ve motivasyon gibi konularda değerlendirilirler.