Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sinir küpü gibi gezen buçlar ortaya çıktı! Onlara yan bakan hayatının hatasını yapıyor

Bu burçlara sahip kişilerin doğası gereği çok kaba ve çabuk sinirlenen kişiler olduğu bilinmektedir. İşte, hemen sinirlenen ve bu yüzden de pek sevilmeyen o burçlar..

Yayın Tarihi: 01.01.2024 00:31
Güncelleme Tarihi: 01.01.2024 00:31

Sinir küpü gibi gezen buçlar ortaya çıktı! Onlara yan bakan hayatının hatasını yapıyor

Doğası gereği son derece kaba ve öfkeli olan burçların listesi ortaya çıktı. Doğdukları andan itibaren sürekli sinirlenen ve bu nedenle hiç sevilmeyen 3 burç paylaşıldı. Ankete göre en az sevilen burçların başında İkizler, Akrep ve Başak geliyor.

SEVİLMEYEN 3 BURÇ

İKİZLER BURCU

SEVİLMEYEN 3 BURÇ

İkizler çok enerjik ve eğlenceyi severler ancak toplum onları ikiyüzlü, tutarsız, kararsız ve aynı zamanda ürekli konuşan kişiler olarak görür. İkizler burcunun değişen kararları ve ruh halleri insanlar üzerinde yıpratıcı bir etki yaratır.

AKREP BURCU

SEVİLMEYEN 3 BURÇ

Akrepler yaramaz, sinsi, karamsar ve inatçı olarak kabul edilir. Bu burcu taşıyan kişiler aslında çok başarılı ve faydalı insanlardır ancak hırsları ve kıskanç yapılarından dolayı toplumda pek sevilmeyen burçlardan biridir.

BAŞAK BURCU

SEVİLMEYEN 3 BURÇ

Detay odaklı ve metodik olan Başaklar her türlü arkadaşlıkta hoş karşılanırlar, ancak özel çevrelerde baş belası olabilirler. Memnun olmadıkları bilinen Başaklar, her şeyin mükemmel olmasını istedikleri ve her zaman eleştirel oldukları için pek çok kişi tarafından sevilmezler.

Diğer taraftan; en sessiz takımyıldızlarda ortaya çıktı. Bu burçların başında Terazi, Oğlak ve Kova gelir. Terazi en sinirli anlarında bile sakin kalabilen bir burçtur.