Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sararmış şeffaf telefon kılıflarını tek seferde ilk haline çevirin! Kimsenin bilmediği temizlik tüyosu

Sararan kılıflarınızı dakikalar içinde bembeyaz yapabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 13.02.2024 09:43
Güncelleme Tarihi: 13.02.2024 09:43

Sararmış şeffaf telefon kılıflarını tek seferde ilk haline çevirin! Kimsenin bilmediği temizlik tüyosu

Şeffaf kılıflarınızı artık atmanıza gerek yok! Dakikalar içinde bembeyaz oluyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TELEFON KABI TEMİZLEME YÖNTEMLERİ

Gün içinde saatlerce kullanılan telefonlara takılan kılıflar da zaman içinde epey kirlenebiliyor. Özellikle şeffaf telefon kılıkları sık sık tercih edilse de temizliği en zor kılıflardan biri olarak biliniyor. Gün içinde saatlerce kullanılan telefon kılıfları sararıyor ve mikropları ve bakterileri de içinde biriktiriyor. Kirlenmiş ve sararmış şeffaf telefon kılıflarınızı temizlemek için aseton kullanabilirsiniz. Asetonun içinde yer alan maddeler sarı renklerin gitmesini engeller. Ancak asetonu çok fazla dökmemeniz gerekir. Şeffaf telefon kılıfını kullanmak için diş macunundan da yardım alabilirsiniz. 

telefon kılıfı temizleme yöntemleri

Şeffaf telefon kılıflarınızı temizlemek için pamuğun üstüne diş macunu döküp kılıfınızı güzelce sildikten sonra iyice durulayabilirsiniz. Telefon kılıflarınızı temizlemek için sirke de kullanabilirsiniz. Temizlikte sık sık tercih edilen sirkeyle cep telefonlarınızı temizleyebilirsiniz. Sirkeyi kap içine koyup cep telefonu kabınızı sirkenin içinde bekletebilirsiniz. Suyun içinden çıkardıktan sonra iyice durulamanız gerekir. Bu şekilde şeffaf telefon kılıflarınızdaki kirlerden ve sarı renklerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Eğer silikon cep telefonu kullanıyorsanız temizliği de epey zor olacaktır. Silikon malzemeleri temizlemek için ılık suyun içine bir miktar bulaşık deterjanı ekleyebilirsiniz. Bulaşık deterjanını iyice köpürttükten sonra kabı suyun içine koyabilirsiniz. Beklettikten sonra suyla durulayabilirsiniz. Ancak silikon kaplarınızı temizlerken suyun çok sıcak olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Çok sıcak su silikon telefon kalıplarına zarar verebilir.