Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

PTT'ye gitmenize gerek kalmadı! e-Devlet'ten bu formu dolduran her ay sosyal yhardım alacak

Ödemeler artık buradan yapılacak! Tamamen değişti! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 13:20
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 13:20

PTT'ye gitmenize gerek kalmadı! e-Devlet'ten bu formu dolduran her ay sosyal yhardım alacak

Artık ödemelerinizi PTT üzerinden değil e-Devlet sistemi üzerinden alacaksınız! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖDEMELERİNİZİ ARTIK BU ŞEKİLDE ALACAKSINIZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen maddi desteklerin ödeme şekilleri değişti. Bakanlık artık ödemelerle ilgili işlemleri e-Devlet sistemi üzerinden yapacak. Ödemeler artık e-Devlet sistemi üzerinden çekilebilecek. Bakanlık ödemelerini daha önce PTT üzerinden yapıyordu ancak artık PTT'ye gitmenize gerek kalmayacak.

ödemeler e-devlet sistemi üzerinden yapılacak

 E-Devlet sistemi üzerinden ödemelerinizi almak için sisteme giriş yaptıktan sonra arama kısmına PTT Kurum Ödemeleri veya Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti yazıp aratarak ödemelerinizi hesabınıza aktarabilirsiniz. Bakanlık tarafından verilen elektrik faturası destekleri için de arama kısmına Elektrik Yardımı ile Fatura Ödeme yazıp aratarak ödeme işlemlerini yapabilirsiniz. PTT çevrim içi bankacılık uygulaması aracılığıyla da Sosyal Yardım Ödemeleri seçeneğine giriş yaparak ödemelerinizi hesabınıza aktarabilir ve fatura ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.