Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,35 -0,04%
EURO
34,87 0,15%
ALTIN
2.378,11 -0,28%

Portakal suyunu içmeyin, sürün! Cilde inanılmaz faydası ortaya çıktı!

Bebek cildine sahip olmak herkesin hayalidir. Ancak bu hayalinizi gerçekleştirmeye çalışırken yanlış adımlar atarak cildinizde sivilce ve koyu lekelerle karşılaşabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın pürüzsüz bir cilde sahip olamayacağınızı düşünüyorsanız bu mucize c vitamini deposunun etkileri ile tanışmaya hazır olun. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 20.04.2024 16:06
Güncelleme Tarihi: 20.04.2024 16:06

Portakal suyunu içmeyin, sürün! Cilde inanılmaz faydası ortaya çıktı!

Ciltteki koyu lekeler çok can sıkıcı olabilir. Ciltteki pigment lekeleri yüz, eller, boyun ve hatta bacaklar gibi bölgelerde ortaya çıkabilir. Güneşe maruz kalma, sivilce ve diğer birçok faktör ciltte koyu lekelere neden olabilir. Bazen koyu lekeler çok inatçı olabilir ve ciltte uzun süre kalabilir. Bu nedenle, eşit cilt tonuna sahip olma hayalinizin imkânsız olduğunu düşünüyorsanız endişelenmeyin. Detaylar haberimizde...

kargo

YÜZÜNÜZE PORTAKAL SUYU SÜRÜN, PORSELEN GİBİ GÖRÜNÜN...

Cildinizin genç ve parlak görünmesini istiyorsanız C vitamini takviyesi yapmanız gerekir. Harika bir kaynak olan portakal size yardımcı olabilir. İşte yüzünüze portakal suyu sürmenin faydaları!

Cildimiz yaşlandıkça dolgun ve sıkı görünümünü kaybedebilir. Ancak iyi bir bakım onu istikrarlı tutacaktır.

Yüzünüzün parlak ve ışıltılı görünmesini istiyorsanız C vitamini eksikliği yaşamamalısınız. Bunu doğal yollarla başarmak isteyenlerin ilk tercihi ise “portakal suyu”.

Portakal suyu, içeriğindeki C vitamini sayesinde cilt tonunu dengeleyebilir, cildi daha parlak ve ışıltılı hale getirebilir.

Pamuk yardımıyla yüzünüze uyguladığınız portakal suyu birçok açıdan faydalıdır.

İŞTE ETKİLERİ!

Portakal suyu antioksidanlar açısından zengin olduğundan cildi serbest radikallere karşı koruyabilir ve yaşlanma belirtilerini azaltabilir.

Portakal suyunu cilde sürmek, içerdiği doğal asitler sayesinde ciltteki koyu lekelerin azalmasına yardımcı olabilir. Portakal suyu antibakteriyel özelliklere sahiptir ve ciltteki sivilcelerin azaltılmasına yardımcı olabilir.

Ayrıca sitrik asit açısından da zengindir ve ciltte doğal bir peeling etkisi yaratır.