Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Onlarca kadroda yer açıldı! KPSS şartı yok: Kura ile hemen personel alımı yapılacak

Çanakkale Belediyesi, çalışan alımına ilişkin başvuru ilanı yayımlandı. İlanda KPSS şartının olmayacağı belirtildi. İşte Çanakkale Belediyesi'ne personel alımı başvuru bilgileri.

Yayın Tarihi: 20.02.2024 19:40
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 19:40

Onlarca kadroda yer açıldı! KPSS şartı yok: Kura ile hemen personel alımı yapılacak

Çanakkale Belediyesi personel alımı yapıyor. Çanakkale Belediyesi tarafından İŞKUR üzerinden duyuru yayımlanarak KPSS'siz kurayla personel alımı yapılacağı belirtildi. Birçok pozisyona alım yapılacak branşlar şu şekilde tanıtıldı:

Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi

Ambar Sorumlusu

Temizlik Görevlisi(Temizlik Şefi)

Serbest Seramik Şekillendirmecisi

Şoför (Yolcu Taşıma)

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Kara Tankeri Operatörü (Tehlikeli Madde Taşımacılığı)

Şoför (Yolcu Taşıma)

Makam Şoförü

Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Elemanı

Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı)

Diğer Veterinerlerle İlgili Personel

Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları

Telefon Santral Operatörü

Mezarlık Görevlisi

İşletmelerde Hijyen Görevlisi

Mobilya ve Dekorasyon Teknisyeni

Engelli ve Yaşlı Bakım Koordinatörü

Vidanjör Operatörü

Diğer Motorlu Araç Tamirci Makinistleri

İdari Destek Görevlisi

İş Makineleri Operatörü

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız)

Kanal Arıza Ekip Sorumlusu

Kuru Temizlemeci

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı)

Seramik Süsleyicisi (Elle)

Lastik Tamircisi-Motorlu Taşıtlar

Bilişim Teknolojileri Teknisyeni

Buldozer-Dozer Operatörü

Çelik Kaynakçısı

Çoklu Ortam (Multimedya) Tasarımcısı

Şoför-Yük Taşıma

Sosyal Hizmetler Yardımcı Elemanı

Aktivasyon Görevlisi

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Çanakkale Belediyesi personel alımı

1) İlanın şartlarını taşıyan adaylar; İlanın yayınlanmasından itibaren 5 gün içerisinde esube.iskur.gov.tr ​​adresindeki “İş Arayan” linkinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca servis noktalarından ve Alo 170 hattından da başvuru yapabilirsiniz.Son başvuru tarihi resmi tatil gününe denk geldiğinde başvuru bir sonraki ilk iş gününün sonuna kadar uzatılacaktır.

2) Başvurular aynı kamu kurumun kayıt başlangıç ​​tarihi aynı olan ilanlarından yalnızca biri için kabul edilecektir.

3) İlana başvuran öncelikli adaylar, başvuru yaparken o listeyi kontrol ederek başvuracakları listeyi (öncelik listesi veya genel liste) seçeceklerdir. Kayıt süresi bitiminden sonra liste değişikleri alepleri kabul edilmeyecektir.

4) Tercihler de dahil olmak üzere başvuran tüm iş arayanlar, rastgele kura çekimi için organizasyona ve reklam ajansına gönderilecektir. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından düzenlenen noter çekilişi ile genel liste ve öncelik listesindeki boş kadro sayısının dört katı kadar inceleme yapılmak üzere belirlenir.

5) Rastgele çekilen ve işe alınacak işçilerin yalnızca noter tasdikli kura ile belirleneceği ilanlarda, doğrudan belirlenebilecek boş kontenjan sayısına göre asıl aday ve gerekli yedek aday sayısı elde edilir

6) Adaylar yayınlanan koşullar listesine kaydolur; Eğitim, deneyim, tercih edilen statü, mesleki sertifikalar, yabancı dil gereksinimleri vb. Belgeleri yayınlanmak üzere kurum ve kuruluşlara gönderin. Başvuruların yapılacağı tarih ve yer, ilanlarda veya kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerinde adaylara duyurulur. Durumunu belgeleyemeyen veya gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar listeden çıkarılacaktır. Listeden çıkarılanların yerine kamu kurum ve kuruluşlarının isteğine göre sıralamada yer alan başkaları da dahil edilebilir. Belgelerin teslimi ve kontrolü, kamu otoritesinin ve işçiyi çalıştıracak kuruluşun tercihine bağlı olarak kuradan önce ya da sonra yapılabilir.

7) Sınavın tarihi, saati, yeri ve girmeye hak kazananlar şçi alımı yapacak kurum veya kamu kuruluşunun internet sitesi adresinden duyurulacaktır. Bu bildirim tebligat niteliğinde olup, adayların adreslerine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmayacak.

8) Öncelik hakkı kazananlardan, mücbir sebepler dışında, başvurduğu ancak işveren tarafından davet edilen ilana yanıt vermeyen, sınava girmeyen, sınava girmeyi reddedenlere öncelik verilir. kamuda sınava girme, çalışma veya sürekli çalışmak üzere atanma ortadan kaldırılmıştır.

9) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçilere iş başvurusunda bulunması durumunda Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) kayıtlı olanların ikamet adresi dikkate alınacaktır. İlçe, il veya ilçe düzeyinde yayımlanan işçi başvuruları için başvuru süresi içerisinde başvuru yapacak adayların ikamet adresini başvurunun tamamlanacağı yerle değiştirme başvuruları kabul edilmeyecektir. Adres değişikliklerinde, başvuru sahibine elektronik idare veya nüfus müdürlüğü aracılığıyla ulaşacak olan Tarihi İkamet Bilgi Raporu'nda kayıtlı olan taşınma tarihi esas alınacaktır. İkamet yerini şartlara uygun bir yere değiştiren adaylar, Tarihi İkamet Bilgi Raporu'nu İŞKUR birimlerine iletmeleri halinde ilgili bildirime başvurabilirler.

10) İŞKUR ile tebliği yayınlayan kamu kurum ve kuruluşları, belge veren veya gerçeğe aykırı beyanda bulunanların kayıt başvurularının geçersiz kılınması ve yönetmelik işe alım sürecinin iptali konusunda hukuki yollara başvurma hakkına sahiptir.