Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,23 0,03%
EURO
35,25 0,29%
ALTIN
2.512,77 0,99%

O ünlü sinir krizi geçirip tüm oteli birbirine kattı! Bana tuzak kurdular dedi

Dünyaca ünlü ismin zor gecesi! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 09.05.2024 08:34
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 08:34

O ünlü sinir krizi geçirip tüm oteli birbirine kattı! Bana tuzak kurdular dedi

Dünyaca ünlü isim kaldığı otelde sinir krizi yaşadı! Kendisine tuzak kurulduğunu iddia ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÜNLÜ İSİM SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Dünyanın en ünlü isimlerinden Britney Spears kaldığı otelde olaylı bir gece yaşadı. Sabıkalı erkek arkadaşı Paul Richard Soliz ile kavga eden Britney Spears sinir krizi geçirdi ve oteli birbirine kattı. Otele polis ekipleri ve ambulans çağrıldı. Ünlü şarkısı erkek arkadaşıyla birlikte üstünde iç çamaşırları ve battaniyesiyle kameralara yansıdı. İddialara göre Spears sevgilisiyle kavga ederken yaralandı. Ünlü isim yaşadığı zor gece sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Olaylı gecede burkulan ve şişen ayağını paylaşan Spears sinir krizi geçirdiğini yalanladı ve otel odasında zıpladığı sırada düşerek ayağını burktuğunu söyledi. Spears'ın psikoloji Robet Butterworth ise ünlü isimle ilgili şu açıklamaları yapmıştı; 'Tutarsız davranışlar, ani öfke, coşku patlaması, karar verme zorluğu, sekse olan ilgisi bipolar hastası olduğunu ortaya çıkarıyor.' Spears yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi; 'Annemle 6 aydır görüşmüyorum. Hakkımda ne zaman haber yazılsa o ortaya çıkıyor. 

ünlü ismin olaylı gecesi

Bana o yaptı bunu. Keyfim yerinde, sinir krizi geçirmedim, gayet iyiyim.' Spears eşi ve oğullarının babası Kevin Federline ile yaşadığı ayrılık süreci sonrasında büyük bir depresyon yaşamıştı. Ruh sağlığı günden güne etkilenen Spears'ın ailesi ise ünlü ismi 13 sene vesayeti altında tutmuştu. Hayatının kontrolünü babası almıştı ve bu süreçlerde albüm çıkarıp konserler verse de her şeyin kontrolü babasındaydı. 2021 senesinde mahkemeye başvurdu ve vesayet kararını kaldırdı ancak ünlü ismi izleyen kişiler ruh sağlığının yerinde olmadığına inanıyor. Britney Spears'ın vesayet süreci sonrasında hem babası hem annesiyle arası bozuldu ve senelerce görüşmediler. Otelde sinir krizi geçirme iddiaları sonrasında yeni bir haber daha verildi. Son gelen bilgilere göre 14 ay evli kaldığı Sam Asghari ile 9 ay önce ayrılan çiftin resmi olarak evlilikleri dün itibariyle sona erdi. Ortaya çıkan iddialara göre Britney Spears ayrıldıktan sonra Sam Asghari'nin kirasını ödemeye devam etmiş. Evlilikleriyle beraber bütün beraberlikleri 6 seneye yakın süren çiftten Sam Asghari Spears'ın 2016 senesindeki şarkı klibinde de yer almıştı.