Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

O üniversite mülakatsız, lise mezunu güvenlik görevlisi, şoför, büro ve temizlik personeli alımı yapacak!

Ege Üniversitesi, farklı kadrolarda 46 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Alım ilanı 15 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar haberimizde.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 13:04
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 13:04

O üniversite mülakatsız, lise mezunu güvenlik görevlisi, şoför, büro ve temizlik personeli alımı yapacak!

Ege Üniversitesi'nden personel alım ilanı: Şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli alımı ilanı açtı 

Ege Üniversitesi, bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için 46 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alım ilanı 15 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de ilan edildi. Bakanlık, alımları 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yapacak. Adaylar, başvurularını 15 - 26 Ocak 2024 tarihleri arasında online olarak yapabilecekler.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI ALIM YAPILACAK KADROLAR VE KONTENJANLAR

Ege Üniversitesi, 5 farklı meslek grubunda 46 sözleşmeli personel alacak. Alımlar şu şekilde olacak:

1 Kişi, Gemi Adamı (Usta Gemici) (İlköğretim Mezunu),

30 Kişi, Temizlik Personeli (Lise Mezunu),

personel alımı

3 Kişi, Şoför (Lise Mezunu),

2 Kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lise Mezunu),

5 Kişi, Büro Personeli (Ön Lisans Mezunu),

5 Kişi, Büro Personeli (Lisans Mezunu).

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuracak adaylardan bazı nitelikler isteniyor. Bu kapsamda genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartlar geçerli. Buna göre;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacaktır.

Ayrıca adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekiyor.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KPSS PUANI KAÇ OLMALI?

Başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS’den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI  KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

Koruma ve güvenlik görevlisi alımı için başvuracak adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekiyor:

a) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak,

b) Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik belgesine/kimlik kartına sahip olmak,

c) Açık ve kapalı alanda koruma ve güvenlik hizmetleri görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmamak,

d) 7/24 saat esasına göre vardiyalı olarak üniversitenin tüm birimlerinin (ilçeler dahil) kapalı ve açık alanlarında çalışmasına engel durumu olmamak.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI MESLEĞE GÖRE ÖZEL ŞARTLAR NELER?

Mesleğe göre özel şartlar şu şekildedir:

Gemi Adamı (Usta Gemici) alımı için başvuracak adayların ilköğretim mezunu olmaları, gemi adamı cüzdanına sahip olmaları, en az 12 ay deniz hizmeti süresine sahip olmaları, denizcilik fakültesi veya meslek yüksekokullarının gemi makinesi bölümünden mezun olmaları veya gemi adamı yetiştirme kursunu bitirmiş olmaları gerekiyor.

Şoför alımı için başvuracak adayların lise mezunu olmaları, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları, en az 3 yıllık sürücü deneyimine sahip olmaları gerekiyor.

Büro personeli alımı için başvuracak adayların ön lisans veya lisans mezunu olmaları, bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmaları veya bilgisayar dersini başarıyla tamamlamış olmaları gerekiyor.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI  MÜLAKATSIZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Başvurular KPSS puanına göre gerçekleştirilecek olup değerlendirmelerde KPSS puanına göre yapılacak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir. Bu kapsamda herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayımlanmasının ardından hemen başlamış olup maximum 7 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Bu neticede;

Başvuru Tarihleri: 15 - 26 Ocak 2024

Başvuru Adresi: https://turkiye.gov.tr/ege-universitesi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Ege Üniversitesi personel alımı 2024: Ege Üniversitesi, farklı kadrolarda 46 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Alım ilanı 15 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar haberimizde.

Ege Üniversitesi personel alımı başvuru şartları: Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, kamu haklarından mahrum olmayan, sağlık sorunu olmayan, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alan, suç hükümlülüğü olmayan, sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olan, KPSS’den en az 60 puan almış ve ilgili meslek grubundan mezun olmuş olması gerekiyor.

Ege Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri: Başvurular 15 - 26 Ocak 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacak.

Ege Üniversitesi personel alımı kontenjan dağılımı: Ege Üniversitesi, 5 farklı meslek grubunda 46 sözleşmeli personel alacak. Alımlar 1 kişi Gemi Adamı, 30 kişi Temizlik Personeli, 3 kişi Şoför, 2 kişi