Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

O ilde ekmekten yana yüzler güldü! Her yerde 10 TL, sadece orada 6 TL'ye satılacak!

Ekmek fiyatlarına Bucak Belediyesi'nde zam yok! Neredeyse piyasanın yarı fiyatında satılacak! İşte ayrıntılar...

Yayın Tarihi: 27.02.2024 11:47
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 11:47

O ilde ekmekten yana yüzler güldü! Her yerde 10 TL, sadece orada 6 TL'ye satılacak!

Bucak Belediyesi, son günlerde artan ekmek fiyatlarına karşı kararlı duruşunu sürdürerek, Halk Ekmeği'ni 6 TL'den satmaya devam edeceğini duyurdu. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sağlıklı ve ekonomik ekmek tüketimini desteklemek amacıyla fiyatlarda herhangi bir artışa gitmeyeceklerini belirtti.

Bucak'ta belediyeye ait Halk Ekme uygulamasında yapılan açıklamada, vatandaşların ekonomik zorluklar yaşadığı bu dönemde, halk ekmeğini erişilebilir fiyatlarla sunma kararı alındığı kaydedildi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatlarıyla Halk Ekmeği, 6 TL'den satışa sunulmaya devam edecek.

ekmek fiyatlarına bucakta zam yok

Başkan Ünal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sağlıklı ve ekonomik halk ekmeği herkesin sofrasında olmalı. Bu doğrultuda, halk ekmeği fiyatlarında değişikliğe gitmiyoruz. Halkımıza uygun fiyatlarla kaliteli ekmek sunmaya devam edeceğiz. Ayrıca, büfe sayımızı arttırarak halk ekmeğine daha fazla erişim sağlayacağız" dedi.

Bucak Belediyesi'nin bu kararı, vatandaşları ekonomik anlamda rahatlatacak bir adım olarak değerlendirilirken, halk ekmeği satış noktalarının arttırılmasıyla daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor. Böylece, belediye, hemşehrilerine uygun fiyat ve kalitede ekmek sunma çabasını sürdürüyor.