Bist 100
10.254,44 0%
DOLAR
32,22 -0,07%
EURO
34,77 0,24%
ALTIN
2.391,5 0,43%

Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki: "Ne oluyor?"

Şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşan yerel seçimler için sokaklara asılan seçim afişlerine tepki gösterdi. Sandal, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, afişlerin ülke kaynaklarının savurganca kullanılması olduğunu ve görüntü kirliliği yarattığını söyledi.

Yayın Tarihi: 20.03.2024 23:54
Güncelleme Tarihi: 20.03.2024 23:54

Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki: "Ne oluyor?"

Şarkıcı Mustafa Sandal, yaklaşan yerel seçimler öncesinde sokaklarda, caddelerde ve meydanlarda asılan siyasi afişlere tepki gösterdi. Sandal, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, ülke kaynaklarının savurganca kullanıldığını belirterek, "Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor?" diye sordu.

"Sokaklarda ve meydanlarda adayların fotoğraflarıyla dolu olması ne anlama geliyor?" diye soran Sandal, bu durumu ülkenin kaynaklarının israfı olarak yorumladı. "Yer gök aday fotoğraflarıyla dolu. Olacak iş mi?" diyen şarkıcı, bu durumun bir görüntü kirliliği yarattığını ve medeni bir ülkenin belediye seçimlerinde bu tür kriterlerin kullanılmaması gerektiğini dile getirdi.

Sandal, "Eğer bir İsveçli, Norveçli, Finli veya Danimarkalı gelse ve bu durumu görse, 'Ne ağabey bu? Erkekler güzellik yarışması mı yapılıyor burada?' dese anlatamayız belediye seçimi olduğunu" şeklinde konuşarak, bu durumun anlaşılmaz ve medeni olmayan bir yaklaşım olduğunu vurguladı.

magazin