Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,21 0%
EURO
34,99 -0,07%
ALTIN
2.506,72 0,74%

Müge Anlı'yı çılgına çevirdiler! Anlı, kendisine vatan haini diyenlere böyle cevap verdi!

Müge Anlı, Pençe Kilit harekat bölgesinde 9 askerin şehit düşmesinin ardından söylediği sözler nedeniyle kendisine vatan haini diyenlere “Bana vatan haini diyenin alnını karışlarım. Hayatında memleket için 10 tane ağaç dikmemiş adam bana vatan haini diyor” dedi

Yayın Tarihi: 16.01.2024 13:06
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 13:06

Müge Anlı'yı çılgına çevirdiler! Anlı, kendisine vatan haini diyenlere böyle cevap verdi!

Müge Anlı’dan Vatan Haini Diyenlere Sert Tepki!

Müge Anlı, Pençe Kilit harekat bölgesinde yaşanan 9 askerin şehit düşmesi sonrasında sarf ettiği sözler nedeniyle vatan haini olarak nitelendiren kişilere karşı sert bir tepki gösterdi. Anlı, programda yaptığı açıklamada, "Benim ülkemi ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Gerizekalılara söylüyorum bunu, bir avuç toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı’nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene" dediği için vatan haini ilan edildiğini belirtti. 

müge anlı

Anlı, "Bana vatan haini diyenin alnını karışlarım. Hayatında memleket için 10 tane ağaç dikmemiş adam bana vatan haini diyor" şeklinde sert bir tepki gösterdi.

Müge Anlı, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Pençe Kilit harekat bölgesindeki 9 askerin şehit düşmesinin ardından sarf ettiği sözlerle gündeme gelmişti. Bu sözler, bazı çevrelerden "vatanseverlik duygularına ters" olarak yorumlanmış ve Anlı'ya karşı eleştirilere yol açmıştı. Sosyal medyada ise Anlı'ya "vatan haini" ve "terörist sevici" gibi hakaret içerikli paylaşımlar yapılmıştı. Müge Anlı, bu eleştirilere sessiz kalmayarak sert bir açıklama yaparak kendisine destek veren takipçilerine teşekkür etti.