Bist 100
11.055,54 2%
DOLAR
32,2 0,07%
EURO
35,02 0,07%
ALTIN
2.491,01 -0,28%

MasterChef'te şoka sokan veda! Kimse elenmesini beklemiyordu: Şefler bile inanamadı

MasterChef All Star yarışmasında elenen isim herkesi şaşırttı! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 21:57
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 21:57

MasterChef'te şoka sokan veda! Kimse elenmesini beklemiyordu: Şefler bile inanamadı

MasterChef Türkiye All Star heyecanı son hızıyla devam ediyor! Elenen isim şoke etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında heyecan son hızıyla devam ederken son 7 isim de belli oldu. Programda eleme heyecanı da sürerken şeflerin oylarıyla Batuhan'ın elenmesine karar verildi. Eleme adayları Batuhan, Esra, Eren, Sergen olarak belirlenmişti ve mavi takımda Sergen bireysel dokunulmazlık oyunu sebebiyle potaya girmiş oldu. 

masterchef türkiye all star elenen isim belli oldu

Puanlama sonrasında Batuhan elenmiş oldu ve Mehmet Şef eleme ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Bugün buradan talihsizlik sonrası gidiyorsun.' Danilo şef Batuhan'a şu sözlerle veda etti; 'Bu sene o ceket çok yakışacaktı, iyi ki geldin Batu iyi ki varsın.' Somer şef de Batuhan'a vedasını şu sözlerle yaptı; 'Bu ciddiyetle devam ettiğinde kupaya ulaşabileceğini söylemiştik, sekizinci olarak yarışmaya veda ediyorsun. Kendi senenden çok daha iyi bir başarıya ulaşabildin.' All Star yarışmasında son 7'ye Kıvanç, Barbaros, Hasan, Tahsin, Eren, Sergen, Esra kaldı.