Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Marco Reus, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı

Almanya Bundesliga'nın devlerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Marco Reus'la ilgili çığır açan bir gelişme yaşandı. Takımdan çıkışı masada olan dünyaca ünlü yıldızın, Süper Lig'e transfer hazırlığı yaptığı iddia edildi. İşte geliştirme detayları...

Yayın Tarihi: 02.03.2024 14:39
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 14:39

Marco Reus, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı

Süper Lig devlerinin sezon sonu planları arasında Borussia Dortmund da oynayan Alman yıldız oyuncu Marco Reus da yer aldı. Hücum takımını güçlendirmeyi planlayan Trabzonspor, dünya çapında bir yıldızla sözleşme imzalamaya karar verdi.

Trabzonspor, Belçikalı oyuncudan beklenenin üzerinde bir performansla Thomas Meunier'in kadrosuna katılmasıyla ikinci bombayı atmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre, bu sefer Marco Reus'un yerine Meunier gelirken, devre arasında bizzat Abdullah Avcı arayarak kendisini Trabzonspor'a davet etti.

Marco Reus, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı

Görüntülü konuşma!

Thomas Meunier, eski Dortmund takım arkadaşı Reus adına Abdullah Avju ile görüntülü görüşmeye katıldı. Alınan bilgiler arasında daha önce Trabzonspor'a pek ilgi göstermeyen Reus'un, Abdullah Avcı'nın konuşmalarından etkilendiği de yer aldı. Teknik hoca Avcı'nın Alman oyuncuyu etkilemek amacıyla Reus'a Trabzonspor'un galibiyet kutlamaları sırasında çekilmiş bir videoyu gönderdiği de ortaya çıktı.