Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Temizlik, Büro ve Güvenlik Personel Alımı Müjdesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı ilanlarına başvuran adaylar için yedek listeleri duyurdu. Yedek olarak atanan adayların listesi ve kontenjanları bakanlık tarafından yayımlandı. Bakanlık, personel alımları için sürekli olarak yedek aday duyuruları yapmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 12:20
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 12:20

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Temizlik, Büro ve Güvenlik Personel Alımı Müjdesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı ilanlarına başvuran adaylar için yedek listeleri açıkladı. Yedek olarak atanan adayların listesi bakanlık tarafından yayımlandı.

Sözleşmeli Personel Alımında Yedek Listeler Açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı ilanlarına başvuran adaylar için asil listeleri duyurduktan sonra yedek aday ataması yaptı. Yedek olarak atanan adayların listesi bakanlık tarafından yayımlandı.

İşin Olsa ekibi olarak sizlere Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ile ilgili son gelişmeleri aktarıyoruz.

Yedek Aday Duyuruları Devam Ediyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımları için sürekli olarak yedek aday duyuruları yayınlıyor. Bu kapsamda 7 Kasım 2023 tarihinde yeni bir duyuru yapıldı. Haberin devamında detayları bulabilirsiniz.

698 Personel Alımı İlanı İçin Duyuru! Kültür ve Turizm Bakanlığı, 19 Aralık 2023 tarihinde yayımladığı duyuruda toplam 698 kişilik personel alımı ilanları için duyuru yaptı. Söz konusu duyurular;

127 Personel Alımı İlanı

165 Personel Alımı İlanı

171 Personel Alımı İlanı

235 Personel Alımı İlanı

şeklindedir. Bu duyurularda yedek aday ataması gerçekleştirildi.

Yedek Aday Ataması Tamamlandı! Kültür ve Turizm Bakanlığı, yedek aday atamasını tamamladı. Bu ilanlara göre yedek olarak atanan adayların listesine aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Yedek aday kontenjanları ise şöyle:

127 Personel Alımı Yedek Aday Kontenjan:

4 Kişi Büro Personeli

8 Kişi Koruma ve Güvenlik Görevlisi

1 Kişi Temizlik Görevlisi

165 Personel Alımı Yedek Aday Kontenjan:

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

3 Temizlik Görevlisi

171 Personel Alımı Yedek Aday Kontenjan:

1 Temizlik Görevlisi

235 Personel Alımı Hakkında Duyuru:

30 Ekim 2023- 10 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan MİMAR, MÜHENDİS, ŞEHİR PLANCISI, TEKNİKER VE TEKNİSYEN sözlü sınav sonuçlarına adaylar https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden ulaşabilirler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı ilanlarını yıl boyunca farklı tarihlerde yayınlıyor. Bakanlık, personel alımı ilanlarına başvuran adaylar için asil ve yedek listeleri duyuruyor. Bakanlığın personel alımı ilanlarını takip etmek için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı kaç kişi yapacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı, 19 Aralık 2023 tarihinde yayımladığı duyuruda toplam 698 kişilik personel alımı ilanları için duyuru yaptı. Bu ilanlara göre asil ve yedek olarak atanan adayların listesi bakanlık tarafından yayımlandı. Bakanlık, personel alımları için sürekli olarak yedek aday duyuruları yapmaya devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı nasıl başvurulur? Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı ilanlarını https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yayınlıyor. Adaylar, bu adresten ilanlara başvurabilir, başvuru şartlarını, sınav tarihlerini ve sonuçlarını takip edebilirler. Adaylar, başvuru yaparken Kariyer Kapısı Sistemi’ne kayıt olmalı ve gerekli belgeleri sisteme yüklemelidirler.