Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kripto piyasasında kıyamet kopacak! 15 altcoin tek tek listelendi: Uçuşa hazırlanın

Kripto para piyasası son dönemde oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Bu etkinlikle eş zamanlı olarak Binance değişiklikler yaptı. İşte ayrıntılar.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 09:02
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 09:02

Kripto piyasasında kıyamet kopacak! 15 altcoin tek tek listelendi: Uçuşa hazırlanın

Kripto para piyasası  hareketli bir dönemden geçiyor. Binance Futures, bu faaliyetle birlikte yatırımcılara daha fazla seçenek sunuyor. Bu nedenle kullanıcı deneyimini geliştirmek için platformunda bazı değişiklikler yaptı.

binance

BİNANCE, LINK VE OM İÇİN KALICI VADELİ İŞLEM SÖZLEŞMESİ SUNMAKTADIR

Popüler bir kripto türev platformu olan Binance Futures dikkat çekti. Çünkü yakın zamanda iş yeteneklerini genişletmek istediğini duyurdu. Bu nedenle kullanıcı deneyimini iyileştirmek için teklifinde birkaç değişiklik yaptığını duyurdu. Bu haber Binance Vadeli İşlem Sözleşmeleri ticareti hakkında değerli bilgiler sağlıyor. Yeni vadeli işlem sözleşmeleri aşağıdaki gibidir:

LINKUSDC Sabit Vadeli İşlem Sözleşmesi: 16 Şubat yayınlanacak bu sözleşme, kullanıcıların Chainlink LINK'i USDC marjıyla alıp 75 katına kadar kaldıraçla işlem yapmasına olanak tanıyor. Bu, belki de kahinler ve akıllı sözleşmelerdeki rolü nedeniyle LINK'e olan ilginin arttığını gösteriyor. aşağıdaki gibi sözleşmeler:

OMUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesi: 13 Şubat'ta lansmanı yapılan sözleşme dikkat çekti. MANTRA, USDC marjı ve 50 katına kadar kaldıraçla OM ticareti yapmanıza olanak tanır. Bu, DeFi alanında potansiyel uygulamalara sahip daha yeni altcoinlere olan ilginin arttığını gösteriyor.

binance

KALDIRAÇ VE MARJ SEVİYELERİNDE AYARLAMA

Mevcut birkaç ⓈM USD sürekli vadeli işlem sözleşmesinden TIAUSDT, MANTAUSDT, ALTUSDT, ONDOUSDT, 1000SATSUSDT, ACEUSDT, JUPUSDT, WIFUSDT, XAIUSDT, AIUSDT, AUCTIONUSDT, MEMEUSDT, ZETAUSDT ayarlamalar yapılmıştır. Bu değişiklikler, platformun riski yönetme ve piyasa koşullarına bağlı olarak istikrarı iyileştirme yeteneğini etkiliyor. Bu, sürdürme çabalarını yansıtıyor. Aynı zamanda imtiyaz ödemeleri yapıldığına dair raporlar da var. Açıklama aşağıdaki gibidir:

Yeni LINKUSDC sabit vadeli işlem sözleşmesiyle 3 Nisan'a kadar işlem yapanların dikkatine! Çünkü işlem ücretlerinde indirim alırsınız. Bu teşvikin amacı tüccarları çekmek ve yeni sözleşmenin likiditesini artırmaktır. OMUSDT vadeli işlem sözleşmeleri, USDⓈ marjlı vadeli işlem likidite sağlayıcılarının geçici bir ücret indirimi almasına olanak tanır ve bu da piyasaya katılımı daha da teşvik eder.

Bu duyurular, Binance Futures'ın kripto para ticareti ortamını şekillendirmede aktifleşiyor. Binance Futures'ın son duyuruları, kripto para piyasasının gelişimi ve platformun bu gelişmeleri takip etme çabaları hakkında önemli ipuçları veriyor. Bu gelişmelerin ardından kullanıcılar piyasa eğilimleri hakkında değerli bilgiler edinebilir ve Binance Vadeli İşlemler kripto para birimi ticareti konusunda bilinçli kararlar verebilirler.