Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

KPSS şartı aranmayacak! İŞKUR başvuru ekranını açtı: Bu illerde yaşayanlara müjde

KPSS puanım yok diye üzülmeyin! Bu iş ilanları için KPSS puanına ihtiyacınız yok. Ayrıntılar haberimizde...

Yayın Tarihi: 20.12.2023 08:29
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 08:29

KPSS şartı aranmayacak! İŞKUR başvuru ekranını açtı: Bu illerde yaşayanlara müjde

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), ülke genelinde 52 ilde KPSS puan şartı olmaksızın 3223 işçi alımı başvurularını almaya başladı. Başvurular, resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

İŞKUR'un yayınladığı duyuruda, alım yapılacak olan 52 il ve genel başvuru şartlarına yer verildi. Başvuruda bulunacak adayların genel şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak, askerlik durumuna uygunluk, akıl hastalığı veya bedensel engel bulunmamak gibi kriterler bulunmaktadır.

Başvurularını gerçekleştirecek adaylar, İŞKUR'un resmi internet adresi üzerinden ilan edilen başvuru genel şartlarına dikkat etmelidirler.

personel alımı iş başvurusu

Kamu personeli alımı için başvuruların başladığı iller şu şekildedir: Çanakkale, İstanbul, Denizli, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ, Muğla, Kastamonu, Manisa, Adana, Erzurum, Bursa, Çorum, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Karabük, İzmir, Sinop, Mersin, Afyonkarahisar, Sivas, Kırklareli, Bolu, Giresun, Kahramanmaraş, Hatay, Burdur, Zonguldak, Çankırı, Elazığ, Bingöl, Hakkari, Isparta, Yozgat, Edirne, Yalova, Kocaeli, Diyarbakır, Aydın, Bartın, Kayseri, Malatya, Düzce, Adıyaman, Gaziantep, Iğdır, Nevşehir, Kırıkkale, Konya, Ordu, Kırşehir.

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi İktisadi İşletmesi, İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. (İSBAK), Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San.Tic.A.Ş., İstanbul Güven Su Suları Sanayi Ve Tic. A.Ş., İstanbul Hamidiye Kaynak Suları Sanayi Turizm Ve Ticaret A.Ş., İstanbul Halk Ekmek Un ve Unlu Maddeler Gıda San. ve Tic. A.Ş. gibi birçok kamu ve özel sektör kuruluşu yer almaktadır.

Başvurular, ilanlarda belirtilen tarihler arasında yapılabilir. İlgilenen adaylar, başvuru yapmadan önce ilan detaylarını ve genel şartları dikkatlice incelemelidirler. İş arayanlara yeni istihdam olanakları sağlamak amacıyla yapılan bu alımlar, iş gücü piyasasına olumlu katkılar sunmayı hedeflemektedir.