Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılay Lise Mezunu ve KPSS Şartı Olmadan Sağlık Personeli Alımı Yapıyor! Başvuru Şartları ve Detaylar

Kızılay, sağlık alanında çalışacak personel alımı için ilan yayınladı. Hemşire ve Biyomedikal Uzmanı pozisyonlarında alım yapacak olan Kızılay, en az lise mezunu adayları bekliyor. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde

Yayın Tarihi: 03.01.2024 16:04
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 16:04

Kızılay Lise Mezunu ve KPSS Şartı Olmadan Sağlık Personeli Alımı Yapıyor! Başvuru Şartları ve Detaylar

Kızılay, sağlık hizmetlerini yürütmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay Personel Kariyer adresi üzerinden yayınlanan ilana göre, Kızılay bünyesindeki ihtiyacı karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde sağlık personeli alımı yapılacak. Kızılay alımları, en az lise mezunu adaylardan gerçekleştirilecek. Başvuru kontenjanı, şartları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI KONTENJANI NEDİR?

Kızılay, 3 Ocak 2024 tarihinde yayınladığı ilana göre, sağlık personeli alımı için iki farklı pozisyon belirledi. Bu pozisyonlar, Hemşire ve Biyomedikal Uzmanı olarak açıklandı. Kızılay personel alımı şartları ve başvuru bilgileri ise şöyle:

HEMŞİRE ALIMI

personel alımı

Hemşire alımı için başvuru yapacak adayların, en az lise mezunu olması, Hemşirelik alanında lisans veya ön lisans diplomasına sahip olması, Hemşirelik alanında en az 2 yıl deneyimli olması, B sınıfı ehliyet sahibi olması, MS Office programlarını kullanabilmesi, seyahat engeli olmaması, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Hemşire alımı için başvuru yapacak adayların, Kızılay Kariyer sayfası üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Başvuru süresi 10 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecektir.

BİYOMEDİKAL UZMANI ALIMI

Biyomedikal Uzmanı alımı için başvuru yapacak adayların, en az lise mezunu olması, Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Biyomedikal Cihaz Teknikeri, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Öğretmenliği, Biyomedikal Cihaz Teknikeri Öğretmenliği, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Önlisans Programı, Biyomedikal Cihaz Teknikeri Önlisans Programı, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Lisans Programı, Biyomedikal Cihaz Teknikeri Lisans Programı alanlarında lisans veya ön lisans diplomasına sahip olması, Biyomedikal alanında en az 2 yıl deneyimli olması, B sınıfı ehliyet sahibi olması, MS Office programlarını kullanabilmesi, seyahat engeli olmaması, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.

Biyomedikal Uzmanı alımı için başvuru yapacak adayların, Kızılay Kariyer sayfası üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için burayatıklayabilirsiniz. Başvuru süresi 10 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecektir.

Kızılay sağlık personeli alımı için KPSS şartı var mı?

Hayır, Kızılay sağlık personeli alımı için KPSS şartı aranmamaktadır.

Kızılay sağlık personeli alımı için mülakat yapılacak mı?

Evet, Kızılay sağlık personeli alımı için başvuru yapan adaylar arasından uygun görülenler mülakata çağrılacaktır.

Kızılay sağlık personeli alımı için başvuru yaparken nelere dikkat etmeliyim?

Kızılay sağlık personeli alımı için başvuru yaparken, ilan metnini dikkatlice okumanız, başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız, belge ve bilgilerinizi güncel tutmanız, başvuru süresini kaçırmamanız gerekmektedir.