Bist 100
10.128,21 0%
DOLAR
32,28 0,06%
EURO
34,99 0,01%
ALTIN
2.446,78 0,52%

Kirli Sepeti Yasemin Kim, Kaç Yaşında, Nereli? Bestemsu Özdemir hangi dizilerde oynadı? Kısa biyografisi

FOX TV'nin iddialı dizisi Kirli Sepeti, başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir'in Yasemin karakteriyle ekranlara taşıdığı performansıyla büyük ilgi çekiyor. Bestemsu Özdemir, 20 Şubat 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi almış bir yetenek olarak bilinir. Kirli Sepeti'nde canlandırdığı Yasemin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Özdemir, daha önceki projeleriyle de geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Peki, Kirli Sepeti'nin Yasemin'i Bestemsu Özdemir kimdir?

Yayın Tarihi: 17.12.2023 21:41
Güncelleme Tarihi: 17.12.2023 21:41

Kirli Sepeti Yasemin Kim, Kaç Yaşında, Nereli? Bestemsu Özdemir hangi dizilerde oynadı? Kısa biyografisi

FOX TV'nin heyecanla beklenen dizisi Kirli Sepeti, başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir'in etkileyici performansıyla dikkat çekiyor. Kirli Sepeti dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir, duygusal derinliği ve doğal oyunculuğuyla izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Özdemir'in Instagram adresi, hayranlarına set arkası görüntüler, günlük yaşam paylaşımları ve projeleri hakkında güncel bilgiler sunabilir. Bestemsu Özdemir'in başarılı kariyeri ve Kirli Sepeti'ndeki performansı, onu Türkiye'nin öne çıkan genç oyuncularından biri haline getiriyor.

kirli sepeti

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve hayatına dair ilginç bir geçmişe sahiptir. Aslen Erzincanlı olan Özdemir, çocuk yaşta anne ve babasının boşanması sonrasında annesiyle birlikte İstanbul'a dönmüş ve eğitimine devam etmiştir. Saint Benoît Fransız Lisesi'nde öğrenim gördükten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Moda Tasarımı Bölümü'nde eğitim almıştır.

kirli sepeti

Oyunculuk kariyerine ilk adımını atan Bestemsu Özdemir, 2012 yılında Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile televizyon dünyasına adım atmıştır. Ardından birçok önemli projede yer alarak oyunculuğunu geliştirmiş ve izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Güvercin, Akrep ve İkimizin Sırrı gibi dizilerde rol almıştır.

  kirli sepeti