Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbulkart kullananlara az önce duyuruldu! Bu işlemi yapana para iadesi verilecek

İstanbulkart kullananlara büyük kampanya haberi! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 07:37
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 07:37

İstanbulkart kullananlara az önce duyuruldu! Bu işlemi yapana para iadesi verilecek

İstanbulkart kullananlara yeni bir kampanya duyurusu yapıldı! Para iadeleri başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBULKARTI OLANLARA PARA İADESİ

İstanbulkart kullanan vatandaşlara yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. İstanbulkartla hafta içi 500 TL ve üstü alışveriş yapanlara iki ulaşım geçişi için ödeme iade edilecek. Kampanyadan faydalanmak için hafta sonu tek gün içinde veya farklı günlerde geçiş yapıldığında kampanya geçerli olacak. Aynı hafta içinde yapılan 500 TL ödemelerin hepsinin İstanbulkartla yapılması gerekiyor. Ulaşım dışı ödemelerde şartları taşıyan kişilerin iptal işlemi gelmiş durumda kartları olursa toplam tutara dahil edilmeyecek.

istanbulkart kampanyası ile ilgili detaylar

 Kampanya dönemi boyu kullanıcının hafta içi şartları tamamlamasıyla birlikte hafta sonu ulaşımda nakit iadeleri yapılacak. Kullanıcı hafa sonu tek bir kart ile ödüllendirilecek. Kullanıcı ulaşım dışı ödeme koşullarını gerçekleştirdiği İstanbulkartla ulaşım geçişi yapabilecek. Sosyal kartlar kampanyaya dahil olmayacak. Kampanyadan faydalanmak için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve elektronik ileti izninin verilmiş olması gerekiyor. İzinler https://bireysel.istanbulkart.istanbul internet sitesi üzerinden verilebilecek.