Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbulkart kullananlar oh çekecek! Bunu yapanlara para iadesi başladı: Tek şartı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı. İstanbulkartınız varsa iade! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 00:10
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 00:10

İstanbulkart kullananlar oh çekecek! Bunu yapanlara para iadesi başladı: Tek şartı var

İstanbul şehrinde yaşayan ve İstanbul kartı kullanan kişilere müjde! İstanbul Kart'a başvuran kullanıcılara para iadesi yapılacak. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

İSTANBULKART SAHİPLERİ DİKKAT

İBB'den İstanbul'da yaşayanlara mühim bir açıklama yapıldı. İstanbul Kart sahiplerine yapılan duyuruya göre kart sahiplerine özel para iadesi müjdesi geldi. İBB'den yapılan açıklamada, İstanbulkart'ın sadece ulaşım için değil alışveriş için de kullanılabileceği belirtildi. Bu sayede vatandaşlara İstanbul Kart ile yapılan alışverişlerde özel avantaj ve indirimler sunuluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son dakika açıklamasına göre, Hakmar Market ve Hakmar Ekspres Market'te İstanbul Kart ile yapacağınız en az 200 TL'lik alışverişlerde yüzde 10 para iadesi sunulacak. Kampanyanın ay sonuna kadar süreceği duyurulurken detaylar paylaşıldı. Ulaşım için zorunlu olan kartı alışverişlerde de kullanabilirsiniz.

İstanbulkart Sahipleri Dikkat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul Kart kullanıcılarının alışverişlerde özel seçenekler belirledikleri belirtildi. Promosyonun ayrıntılarını açıklayan İBB, Hakmar ve Hakmar Ekspress marketlerinde mevcut kampanyada 200 TL ve üzeri her alışverişte yüzde 10 iade seçeneğinin bulunduğunu kaydetti. Açıklamada, her kullanıcının kampanyaya yalnızca bir defa katılabileceği belirtildi ancak ödül miktarının da kampanya süresi boyunca 100 lira olduğu belirtildi. İBB açıklamasına göre, İstanbul kart satın alma kampanyasına katılanların kartlarını kişiselleştirmeleri ve en az bir ticari elektronik ileti takibini etkinleştirmeleri gerekmekte.