Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlara müjde! Türk Telekom yüksek maaşlı KPSS'siz personel alımı yapacak

Türk Telekom, 2024 yılında bünyesine katmak üzere yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Resmi Kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarda 2 farklı pozisyonda işe alım yapılacağı belirtildi. Başvuru şartları ve detayları haberimizde.

Yayın Tarihi: 05.01.2024 13:15
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 13:15

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlara müjde! Türk Telekom yüksek maaşlı KPSS'siz personel alımı yapacak

Türkiye’nin lider telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, yeni yılda yeni iş fırsatları sunuyor. Şirket, 2 farklı alanda uzmanlaşmış personel arıyor. Başvuru süreci başladı. İşte Türk Telekom’un yeni iş ilanları ve başvuru koşulları.

TÜRK TELEKOM’DAN YENİ İŞ FIRSATLARI!

Türk Telekom, 2024 yılında bünyesine katmak üzere yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Resmi Kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarda 2 farklı pozisyonda işe alım yapılacağı belirtildi.

Türkiye’nin lider telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Türk Telekom, ülke genelinde sunduğu kaliteli ve kapsamlı hizmetlerle iletişim sektöründe öncü bir rol oynuyor. Şirket, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmak için çalışan bir vizyona sahip.

TÜRK TELEKOM YENİ İLANLAR YAYINLANDI!

personel alımı

Türk Telekom, 2 yeni iş ilanıyla yeni yetenekleri bünyesine davet ediyor.

Türk Telekom, farklı alanlarda faaliyet gösteren ve çeşitli uzmanlıklar gerektiren bir iş ortamına sahip. Şirket, mühendislik, bilgi teknolojileri, pazarlama, finans ve daha birçok alanda nitelikli personel ihtiyacı duyuyor. Şirketin iş ilanları resmi kariyer sitesi aracılığıyla ilan ediliyor.

2 YENİ POZİSYON AÇILDI!

Satış Kontrol Uzmanı

Çalışılacak Şehir: İstanbul

Başvuru Bitiş Tarihi: 7.01.2024 14:22

İlanın Ayrıntıları: https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/CG47ZGEY27MCYDN46CHJAHFTVS.JOB

Finansal Planlama Uzmanı

Çalışılacak Şehir: Ankara

Başvuru Bitiş Tarihi: 7.01.2024

İlanın Ayrıntıları: https://basvuru.turktelekomkariyer.com.tr/5UDMDNFVBZZ2YHZDGDEHF3GR2X.JOB

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Türk Telekom, İstanbul ve Ankara illerinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Üniversitelerin ilgili alım yapılacak ( Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik, Elektronik, Haberleşme ya da benzer ) bölümlerden mezun olmuş olmak, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri yüksek, İyi derecede (yazılı/sözlü) İngilizce bilgisi olan, İnisiyatif alan, proaktif ve inovatif yaklaşım sergileyebilen, Çok yönlü çalışmaya yatkın, iş önceliklendirmesini iyi yapabilen, zaman baskısı altında iş çıktılarında verim sağlayabilen, Problem çözümünde proaktif ve analitik bakış açısı olan " adaylar başvuru yapabilecekler.

SATIŞ KONTROL UZMANI İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

Önde gelen üniversitelerin İşletme, Ekonomi vb. bölümlerinde lisans veya yüksek lisans derecesine sahip, Yeni mezun veya en fazla 2 yıl deneyimli, İleri derecede excel, Tercihen sap programlarını kullanabilen, Tercihen Satış kanalları yapısı , Süreçleri ,Riskleri prim hesaplama süreçleri konusunda deneyimli, Finansalları yorumlama kabiliyetine sahip, Analitik düşünme yeteneğine sahip, Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi olan, Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş veya minimum 2 yıl tecilli olan,

TÜRK TELEKOM'A BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Türk Telekom personel alımı başvuru süreci devam ediyor. Online olarak yapılacak başvuru için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx