Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İsmail Yüksek'e Avrupa devlerinden teklif yağıyor

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışına koyduğu iddiasını sürdürüyor. Takım, Konferans Ligi'nde büyük bir başarı elde ederek çeyrek finale yükseldi. Kanaryalar'ın artan formu sayesinde oyuncuları Avrupa çapında ilgi görmeye başladı. İzlenenler arasında büyük takımların hepsi bu futbol yıldızıyla ilgileniyor. Detaylar burada..

Yayın Tarihi: 02.04.2024 14:06
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 14:06

İsmail Yüksek'e Avrupa devlerinden teklif yağıyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına bomba transferlerle başladı. Bu hamleler sayesinde sarı lacivertli takım şampiyonluk yarışına girmeyi başardı. Kanaryalar, Süper Lig'de zirveyle ilgili ezeli rakibi Galatasaray'la mücadele ediyor. F.Bahçe 79 puanla liderin 2 puan gerisinde bulunuyor.

F.Bahçe, UEFA Konferans Ligi'nde de ülkemizi temsil ederken sarı lacivertli turnuvanın son 16 turunda Belçika'nın ABD'li Gilloise takımıyla karşılaşmıştı. Kanaryalar deplasmanda 3-0 kazanıp kendi evinde 1-0 mağlup oldu ve toplamda 3-1'lik skor ile çeyrek finale çıktı. Burada Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşılaştılar. F.Bahçe son olarak Ziraat Kupası'na katıldı. Burada ise çeyrek finalde MKE Ankaragücü'ne 0-3 mağlup oldu ve kupaya veda etmek zorunda kaldı.

İsmail Yüksek'e Avrupa devlerinden teklif yağıyor

Bu sezon bomba hamleler yapan Kanarya, şimdiden gelecek sezon için şimdiden planlamalara başladı. Aynı zamanda F.Bahçe, oyuncularına yeterli derecede teklif gelmesi halinde ciddi bir gelir elde etmeyi bekliyor.

Sarı-lacivertli ekibin kadrosundaki Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci'nin Avrupa'dan meyi başardı.

Geçtiğimiz sezon başında Jorge Jesus'un antrenman kampında şans bulduğu ve ardından milli takımın orta sahasına transfer olan İsmail Yüksek'in gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çektiği öğrenildi. İlk yarıda Lyon ve Marsilya kulüplerinden 15'er milyon euroluk teklifler alan Yüksek, bu teklifi 20 milyon euronun üzerine çıkardı. Kanarya, önemli katkı sağlayan futbolcuların çıkarlarına göre 20'den fazla teklifi onaylayacak.

İNGİLİZLER ÇOK BEĞENİYOR

İsmail Yüksek'e Avrupa devlerinden teklif yağıyor

Ada'nın ekibi özellikle İsmail Yüksek'le ilgilendi. Bu sezon Premier Lig'den yeni yükselen takım Aston Villa oldukça ısrarcı. Orta saha kadrosuna rekabet gücü ve derinlik kazandırmak isteyen İngiliz ekibinin yaz transfer döneminde Yüksek'le kadrosunu güçlendirmeyi hedeflediği bilgisine ulaşıldı. Tottenham Hotspur, Newcastle United, AFC Bournemouth ve Wolves'un dışında Almanya ve İtalya'dan birçok önemli kulübün İsmail Yüksek'i aradığı söyleniyor.

15 MİLYON EURO'YA RED!

Devre arasında her takım iki prestijli Fransız takımı Marsilya ve Lyon'dan 15 milyon euroluk teklifte bulundu. İki kulüp bu tutarı taksitle ödeme sözü verdi. Ancak altın donanma ekibi, teklifi ancak daha önce bir teklifte bulunmaları halinde kabul edeceklerini söyledi. Sonrasında bu oyuncunun satılmamasına karar verildi. Özellikle Brezilyalı Fred'in sakatlanması ve Miguel Crespo'nun ayrılması üzerine Yüksek'in ayrılmasına izin verilmedi. Başarılı oyuncu, ayrıca F.Bahçe'de oynamaktan mutlu olduğunu ve şampiyonluğu görmek istediğini söyledi.