Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İş Bankası yeni personellere kapı açtı! O kadrolara en az lise mezunu personel istihdam edilecek

İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 08.01.2024 22:50
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 22:50

İş Bankası yeni personellere kapı açtı! O kadrolara en az lise mezunu personel istihdam edilecek

İŞ BANKASI’NDAN PERSONEL ALIMI İLANI…

İş Bankası son dakika personel alımı ilanı oluşturdu. Yeni yılda oluşturulan bu ilana göre en az lise mezunu banka personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar…

iş

İş Bankası tarafından oluşturulan ilana göre bankanın kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere bir çok kadroda çalıştırılmak üzere personel alınacak.

İş Bankası bu ilana başvurulacak adayların yüksek maaş alacaklarını belirterek Türkiye geneli bir alım yapacaklarını belirttiler. İşte işe alımda aranan şartlar ve detaylar….

İŞE ALINACAK KADRO DETAYLARI…

İş Bankası bir çok pozisyon için ilan oluşturdu. Buna göre Şoför, Müfettiş Yardımcısı, Sistem Uzmanı, Uzman Yardımcısı,Memur kadrolarından çalıştırmak üzere personel alacak.

ŞARTLAR BELLİ OLDU

İş Bankası tabi ki bu işe alım için belli kriterlere sahip adayları arıyor. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İyi Seviyede İngilizce Biliyor olmak, Sağlık Açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce İş Bankası tarafından yapılan İlgili kadronun sınavlarına katılıp Mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet hükümlülüğü olmamak, En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak. G,ibi şartları taşıması gerekiyor. Daha detaylı bilgi için adayların https://ik.isbank.com.tr/ başvuru adresini incelemesi gerekmektedir.