Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

İş Bankası, 2024 Yılında Farklı Kadrolarda Yüksek Maaş ile Personel Alacak

İş Bankası, 2024 yılında da bünyesine yeni personeller katmaya devam edecek. İş Bankası, en az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden personel alımı yapacak. 2024 yılı personel alımı ilanları yayımlandı. Türkiye geneli adayların başvurabileceği ilanlar için gerekli şartlar ve başvuru bilgileri haberimizde…

Yayın Tarihi: 08.01.2024 11:35
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 11:35

İş Bankası, 2024 Yılında Farklı Kadrolarda Yüksek Maaş ile Personel Alacak

İş Bankası, Kaliteli ve Yüksek Maaşlı Bir Kariyer Sunuyor

İş Bankası, Türkiye’nin en köklü ve en büyük bankalarından biridir. Bu alanda çalışmak isteyen kişiler için İş Bankası, birçok fırsat sunmaktadır. İş Bankası, 2024 yılında da farklı kadrolarda personel alımı yapacaktır.

İş Bankası 2024 Yılı Personel Alımı İlan Listesi:

personel alımı

İş Bankası, 2024 yılında şoför, müfettiş yardımcısı, sistem uzmanı, uzman yardımcısı, memur gibi farklı kadrolarda personel alımı yapacaktır. Bu kadrolarda çalışmak isteyen adayların çok iyi derecede İngilizce bilmeleri ve belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Aşağıdaki tabloda ilan listesine ulaşabilirsiniz.

Pozisyon Kadro

Şoför 10

Müfettiş Yardımcısı 5

Sistem Uzmanı 15

Uzman Yardımcısı 20

Memur 50

İş Bankası Personel Alımı İçin Başvuru Şartları Neler?

İş Bankası personel alımı için başvurular online olarak yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İyi seviyede İngilizce biliyor olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Daha önce İş Bankası tarafından yapılan ilgili kadronun sınavlarına katılıp mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet hükümlülüğü olmamak, En az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak.

şartları aranacaktır.

Kadrosuna Göre Özel Başvuru Şartları Nedir?

Şoför Alımı Şartları:

En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak.

28 yaşını doldurmamış olmak.

2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmak.

SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine sahip olmak. SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak.

01.12.2023 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik belgesine sahip olmak.

Sistem Destek Uzmanı Alımı Şartları:

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen bölümlerinden mezun olmak.

30 yaşını doldurmamış olmak

Çok iyi derecede İngilizce bilmek, değerlendirme sürecinde yapılacak yabancı dil testinde gerekli başarıyı göstermek.

Banka Memuru Nitelikleri:

Memur pozisyonundaki çalışanlarımız, şube veya genel müdürlük bölümlerimizde temel bankacılık hizmeti ve bu hizmetlerin yerine getirilmesine destek olan görevleri yerine getirir. Şubelerimizde performanslarına ve yetkinliklerine göre gişe, operasyon veya kredi hizmetlerinin yerine getirilmesi için görev yaparlar.

İş Bankası Personel Alımı İçin Başvuru Süreci Nasıl İşleyecek?

İş Bankası personel alımı için başvurular sadece internet üzerinden yapılacaktır. İlanların yayım tarihi itibari ile başlamış olan başvurular son başvuru tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://ik.isbank.com.tr/

İş Bankası personel alımı ne zaman yapılacak?

İş Bankası personel alımı için belirli dönemlerde ilanlar yayınlanacaktır. Bu ilanları takip etmek için İş Bankası’nın resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

İş Bankası personel alımı için hangi pozisyonlar var?

İş Bankası personel alımı için farklı alanlarda ve kadrolarda pozisyonlar var. Bu pozisyonlar için farklı şartlar ve nitelikler aranacaktır.

İş Bankası personel alımı için mülakat nasıl yapılacak?

İş Bankası personel alımı için başvuran adaylar, online başvuru sonrasında ön elemeden geçecekler. Ön elemeyi geçen adaylar, mülakata çağrılacaklar. Mülakat, yüz yüze veya online olarak yapılabilir. Mülakatta adayların yabancı dil, genel kültür, mesleki bilgi, kişilik ve motivasyon gibi konularda değerlendirilecekler.