Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Hep güzel kalmak için bu hareketi yapın! Biraz zor ama değecek

Güzelliği kalıcı olsun isteyenlere mucizevi yöntem geldi. Sağlıklı ve alımlı bir cilt için yüz kaslarını güçlendirmenin önemine vurgu yapılırken tüm etaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 13.01.2024 16:27
Güncelleme Tarihi: 13.01.2024 16:27

Hep güzel kalmak için bu hareketi yapın! Biraz zor ama değecek

Cilt güzelliğiniz için düzenli egzersiz yapmanız tavsiye edilirken bu pozisyon yüzünüzü zengin oksijeni ile buluşturabilecek. Cilt için önemli olan yüz kaslarını güçlendirmek olurken tüm tavsiyeler haberimizde yer almaktdır.

Amuda kalkarak kan akışını hızlandırırken yüzünüze zengin oksijenli kanın akışı yüz kaslarını sıkıaştırırken kırışıklıkların önüne geçer. Amuda kalkamıyorsanız bir koltuk üzerinde yatakta yatarken başınızı aşağı doğru sarkıtabilirsiniz.

amuda kalkma
YÜZ YOGASI
boynunuzdaki sarkmaların önüne geçmek için ağzınızı olabildiğince geniş açarak dilinizi dışarıya çıkartın. 3 saniye süreyle böyle tutarak 8 defa tekrarlanır. Alnınızdaki çizgileri azaltmak için ise kaşlarınızı kaldırın ve 5 saniye bekleyin. Devamında kaşlarınızı tekrar kaldırarak bu defa gözlerinizi geniş olacak şekilde açın 5 saniye daha bekleyin. Bu egzersizin her gün 8 defa yapılması öneriliyor.

SAĞLIK İÇİN GÜLÜMSEMENİN ETKİLERİ
Yapılan araştırmalar üzerine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve stres seviyesini azaltmak için gülümsemenin önemine vurgu yapılıyor. Ne kadar kötü hissederseniz hissedin yüzünüzdeki gülümsemeyi kaybetmemeniz öneriliyor.