Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Galatasaray o ismi yaz başında transfer edecek

hazırlıklarını sürdüren Sarı Kırmızılıların bir kez daha sürpriz yıldıza kavuştuğu ortaya çıktı. Eğer, yönetim bu transferi tamamlarsa bunun büyük bir etkisi olabilir. İşte bu yıldız hakkında daha fazla ayrıntı..

Yayın Tarihi: 02.03.2024 14:02
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 14:02

Galatasaray o ismi yaz başında transfer edecek

Süper Lig'in lideri Galatasaray, ışık hızında transferlere imza atıyor. Sarı Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi ile Türkiye Ziraat Kupası'ndan elendikten sonra gözünü lige çevirdi. Sarı kırmızılılar, sezon bitiminde ligi şampiyon olarak tamamlarsa çok para kazanmayı bekliyor.

Bu sezonun şampiyonluğuna maddi açıdan büyük önem veren yönetim, yeni sezonu da buna göre planlama kararını verdi. Galatasaray sezonu şampiyon olarak tamamlarsa transfer çok daha kolay olur. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar, yollarını ayırdığı oyuncular konusunda dilediği gibi hareket etmekte özgür. Bu bağlamda Galatasaraylılar transfer konusunu şimdiden düşünmeye başladı.

Galatasaray o ismi yaz başında transfer edecek

Scout ve antrenörlerin önerdiği oyuncular özel olarak değerlendirildi. Galatasaray'ın özellikle Dries Mertens'in yerine alternatif arayışları dikkat çekti. Sezonun tamamlanmasının ardından sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak olan yıldız oyuncunun futbolu bırakması değerlendiriliyor. Bu gelişme üzerine yönetim yeni 10 numarayı aramaya başladı ve transfer adayını belirlediği bildirildi. Hatta Aslan'ın ilk 10 adayı da bu anlamda belirlendi.

Galatasaray'ın ocak ayının ortalarında kadrosuna dahiş etmek istediği yıldız oyuncuyla yeni sözleşme imzaladığı iddia edildi. Sarı Kırmızılıların bu transferi tamamlamak için elinden geleni yapacağı iddia ediliyor. Teknik hoca Okan Buruk'un da o ismi transfer edilmesini şiddetle arzuladığı vurgulandı. İşte Galatasaray'ın aradığı yıldız..

G.SARAY FEKIR İÇİN TEKRAR DEVREDE!

Galatasaray yönetiminin, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen Nabil Fekir'i transfer etmek için yeni bir hamle yaptığı söyleniyor. Sarı Kırmızılılar, Ocak ayında kadroya almayı planladığı Fransız yıldızın transferinden iyi bir sonuç alamadı. Yaz transfer döneminde Fekir'i tekrar gündeme getiren sarı kırmızılıların Real Betis'e iyi bir teklifte bulunacağı iddia edildi.

Galatasaray o ismi yaz başında transfer edecek

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye'ye gelme konusunda istekli olduğu ve Galatasaray'ın ilgisinden çok memnun olduğu belirtiliyor. Real Betis'in, Fekir'in bu sezon sonunda kulüpten ayrılmasında herhangi bir sorun yaşamadığı düşünülürken, 6-7 milyon euro civarında bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. Galatasaray'ın transferi yaklaşık 3 milyon euro karşılığında tamamlamayı planladığı söyleniyor.

Önümüzdeki haftalarda transfer görüşmelerinin yoğunlaşacağı ve iki kulüp arasında geçici anlaşmaya varılabileceği söyleniyor. Fekir'in hamlesiyle Galatasaray, Mertens'in yerine çok önemli bir yıldızı alacak.

Nabil Fekir bu sezonda Betis formasıyla 14 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 2 asist kaydetti. Şu anda piyasa değeri 12 milyon euro olan Fekir'in kulüple olan sözleşmesi 2026'da sona eriyor. 1,73 cm boyundaki yıldız, kariyeri boyunca Lyon, AS Saint-Priest, FC Vaulx-en-Vel, Caluire, FC Vaulx-en-Vel ve Villeurbanne EL gibi birçok kulüpte forma giydi. Nabil Fekir, ülkesinin milli takımıyla 25 karşılaşmada forma giydi ve iki gol attı.