Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,22 0,15%
EURO
35,14 0,08%
ALTIN
2.454,53 -0,04%

Galatasaray gurbetçi yıldız için kolları sıvadı

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de rakibi Fenerbahçe ile bir şampiyonluk yarışı içinde olsa da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray yabancı yıldız için çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar.

Yayın Tarihi: 08.03.2024 13:16
Güncelleme Tarihi: 08.03.2024 13:16

Galatasaray gurbetçi yıldız için kolları sıvadı

Galatasaray, Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile sıkı bir şampiyonluk yarışı içinde olsa da gelecek sezon için transfer çalışmalarına da başladı. Cimbom bu anlamda bu yabancı yıldız için kolları sıvadı.

MAÇ

Geçen sezon Süper Lig'i kazanan Galatasaray, bu sezonu şampiyonlukla bitirmek için ezeli rakibi Fenerbahçe'yle şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Bunun yerine sarı-kırmızılılar gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bu anlamda Galatasaray'da gösterişli isimler öne çıkıyor.

Galatasaray, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay ve Eyüp Aydın'ın son transferlerinin ardından Almanya'ya yöneldi. Sarı-kırmızılıların da bu yabancı yıldıza yoğun ilgi gösterdiğini öğrendik.

MAÇ

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray, Bundesliga ekibi Heidenheim'da forma giyen Eren Dinkç'le yakından ilgileniyor.

Heidenhe'de istikrarlı bir performans sergileyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon oynanan 24 resmi maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı.

BONSERVİSİ WERDER BREMEN'DE

Cimbom'la ilgilenen Eren, Heidenheim'da kiralık olarak forma giyerken, oyuncunun bonservis bedeli Werder Bremen'de.

Bugüne kadar bir kez Türkiye 19 yaş altı takımında, üç kez de Almanya 20 yaş altı takımında forma giyen Eren Dinkç'in altyapıdaki serveti 6 milyon euro değerinde.

Galatasaray'ın 22 yaşındaki oyuncuyla yoğun ilgi gösterdiği ve onu şu anda forma giydiği Heidenheim dahil birçok takıma katmak istediği bildirildi.