Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray'dan 85 milyon euroluk transfer atağı: Cimbom 23 yaşındaki genç golcünün peşinde

Galatasaray, devre arasında hücum hattına yapacağı takviye için İngiltere Premier Lig’den bir ismi gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Manchester United’ın kadroda düşünmediği İngiliz yıldız Jadon Sancho’yu kiralamak için harekete geçti.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 18:25
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 18:25

Galatasaray'dan 85 milyon euroluk transfer atağı: Cimbom 23 yaşındaki genç golcünün peşinde

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ederek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korudu. Pazar günü oynanacak olan derbi öncesi moralli olan sarı-kırmızılı ekip, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fotomaç’ın haberine göre; Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, hücum hattına yapacağı takviye için İngiltere Premier Lig’den bir ismi istedi. Buruk, Manchester United’ın kadroda düşünmediği İngiliz yıldız Jadon Sancho’yu kiralamak için yönetimden talepte bulundu.

Sancho, bu sezon Manchester United’da beklenen performansı gösteremedi ve sadece 3 maçta forma şansı bulabildi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 2021 yılında Borussia Dortmund’dan 85 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Sancho’nun güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak belirlendi.

Galatasaray, Sancho’yu devre arasında kiralamak için Manchester United ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi’nde şampiyonluk hedeflerken, Sancho’nun takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor.

galatasaray

Galatasaray’ın transfer gündeminde kimler var? Galatasaray’ın transfer gündeminde Manchester United’ın İngiliz yıldızı Jadon Sancho, Inter’in Arjantinli golcüsü Lautaro Martinez ve Chelsea’nin Fildişi Sahilli savunmacısı Kurt Zouma bulunuyor.

Jadon Sancho kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Jadon Sancho, 25 Mart 2000 doğumlu İngiliz millî futbolcudur. Sol kanat mevkiinde oynayan Sancho, Manchester United’ın formasını giymektedir. Sancho, kariyerinde Borussia Dortmund ile Almanya Kupası, Manchester United ile de UEFA Avrupa Ligi ikinciliği yaşamıştır.

Galatasaray, Jadon Sancho’yu nasıl transfer edecek? Galatasaray, Jadon Sancho’yu devre arasında kiralamak için Manchester United ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, İngiliz kulübünden Sancho’nun maaşının bir kısmını üstlenmesini isteyecek.