Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Galatasaray'da Zaha'ya tepkiler çığ gibi büyüdü

Sarı-kırmızılı takımda transfer döneminde büyük heyecanla transfer edilen o oyuncu için şok bir karar alındı. İşte detaylar….

Yayın Tarihi: 02.03.2024 13:49
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 13:49

Galatasaray'da Zaha'ya tepkiler çığ gibi büyüdü

Ziraat Türkiye kupasına veda eden Galatasaray’da sular durulmuyor. Son günlerde yaşanılan mağlubiyetler sonrası takım içinde birtakım huzursuzluklar gün yüzüne çıktı. Yaşanılan bu gelişmelerin ardından o oyuncu için gelen tepkiler olay oldu. Detaylar haberimizde…

su

GALATASARAY'DA WİLFRİED ZAHA KRİZİ BÜYÜYOR! KULÜP İÇİNDEN DE TEPKİ VAR

Son spor haberleri: Wilfried Zaha'nın Galatasaray'daki krizi derinleşiyor. Büyük umutlarla transfer edilen Fildişi Sahilli yıldız, beklenen sonuçları elde edemedi. En son Ziraat Türkiye Kupası maçında Fatih Karagümrük ile ilk 11'de forma giyen Zaha, etkisiz görünümüyle dikkat çekti. 31 yaşındaki futbolcunun taraftarlar tarafından sosyal medyada eleştirilmesi üzerine kulüp içinde de tepki oluştuğu öğrenildi. İşte gelişmelerin detayları...

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 play-off turunda Sparta Praha'ya elenerek Avrupa rekoru kıran Galatasaray, bu hayal kırıklığının üzerinden bir hafta geçmeden Karagümrük'e mağlup olarak Ziraat Kupası’na veda etti.

1 haftada 2 kupadan elenerek hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı turnuvanın en çok konuşulan ismi ise Fildişili oyuncu Wilfried Zaha oldu.

Özellikle Mauro Icardi ve Mertens'in olmadığı maçta yıldız olması beklenen Zaha, beklentilerin çok gerisinde kaldı.

31 yaşındaki oyuncu, sahada kaldığı 82 dakika boyunca isteksiz görünümüyle dikkat çekti.

Son gelen haberine göre; İkili mücadelelere girmeyen Zaha'nın bu futboluna hem camiadan hem de kulüpten tepki geldi.

Özellikle teknik direktör Okan Buruk’un Antalya şampiyonluk maçı sonrasında Zaha ile ilgili "Sonradan oyuna girdiğinde motive olamıyor, 11'de başlamak istiyor" sözlerinin ardından Fildişili futbolcunun "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum" paylaşımı tartışma yaratmıştı.

Ancak Buruk'un bu sözleri söylemesinden sadece 3 gün sonra Karagümrük ile oynanan kupa maçında Fildişili oyuncuyu doğrudan sahaya gönderdi. Buna karşılık Zaha, takımının çeyrek final aşamasında turnuvadan elenmesiyle geceye etkisiz bir performansla damgasını vurdu.

TAKIM İÇİNDEKİ TAVRIYLA TEPKİ ÇEKİYOR!

Zaha'ya yönelik bir diğer eleştiri alanı da takım içindeki tavırları. Kendisini takımın gerçek yıldızı olarak gören Fildişili'nin ne Galatasaray'a ne de arkadaşlarına sempatisi yok gibi görünüyor.

Egosu yüksek bir oyuncu olarak değerlendirilen Zaha'nın sosyal ağlarda başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere Icardi, Mertens veya Kerem Aktürkoğlu'nu takip etmemesi, kendisini takımdan farklı bir konuma konumlandırdığı anlaşılıyor.