Bist 100
10.256,31 0%
DOLAR
32,26 0,01%
EURO
34,71 -0,01%
ALTIN
2.383,82 -0,19%

Gaddar dizisi nerede çekiliyor? Gaddar'ın çekim yerleri hangi il ve ilçede yapıldı

Fox TV’nin yeni dizisi Gaddar, Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu bir aksiyon dizisi. Dizinin çekimleri İstanbul ve Şanlıurfa’da devam ediyor. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi haberimizde.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 14:05
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 14:05

Gaddar dizisi nerede çekiliyor? Gaddar'ın çekim yerleri hangi il ve ilçede yapıldı

Gaddar dizisi nerede çekildi? İşte dizinin çekim mekanları

Fox TV’nin yeni dizisi Gaddar, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı dizinin çekimleri İstanbul ve Şanlıurfa’da sürüyor. Dizinin konusu, askerlikten dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatının altüst olması ve gaddara dönüşümü. Dizinin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler yer alıyor. Dizinin yayın tarihi ise 5 Ocak olarak duyuruldu.

gaddar

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU

Gaddar dizisinin konusu, uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatının artık bıraktığı gibi olmadığıdır. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekip gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR DİZİSİNİN ÇEKİM YERLERİ

gaddar

Gaddar dizisinin çekimleri İstanbul ve Şanlıurfa’da gerçekleştiriliyor. Dizinin bazı sahneleri İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerinde, bazı sahneleri ise Şanlıurfa’nın kültürel ve doğal güzelliklerinde çekiliyor. Dizinin çekim ekibi, Şanlıurfa’da çekim yaparken hem dizinin hikayesine uygun mekanlar buluyor hem de bölgenin lezzetlerinden ve misafirperverliğinden faydalanıyor.

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Gaddar dizisinin oyuncu kadrosu şöyle:

Çağatay Ulusoy (Dağhan)

Sümeyye Aydoğan (Aydan)

Onur Saylak (Kerem)

Erdal Özyağcılar (Hasan)

Laçin Ceylan (Nurten)

Hakan Salınmış (Ferit)

Müge Bayramoğlu (Zeynep)

Deniz Özerman (Selin)

Neslihan Yeldan (Nuray)

Fatih Berk Şahin (Rüzgar)

Aytek Şayan (Efe)

Musab Ekici (Cem)

Uğur Yıldıran (Mert)

GADDAR DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ

Gaddar dizisinin yayın tarihi 19 Ocak olarak açıklandı. Dizinin ilk bölümü ile Cuma akşamı Fox TV’de saat 20.00’de ekrana gelecek. Dizinin fragmanı ve özel sahneleri ise Fox TV’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından izlenebilir.