Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Gaddar Dizisi ne Anlatıyor, Hikayesi ne?: Çağatay Ulusoy’un Sert Dönüşü

FOX TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak 2024’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizi, Dağhan adlı bir askerin hayatının altüst oluşunu ve gaddara dönüşümünü konu alıyor.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 12:46
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 12:46

Gaddar Dizisi ne Anlatıyor, Hikayesi ne?: Çağatay Ulusoy’un Sert Dönüşü

Gaddar Dizisinin Konusu Ne?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan, kardeşini kurtarmak için tehlikeli bir oyunun içine girer. Bu oyunun başında ise Dağhan’ın eski dostu ve Aydan’ın yeni sevgilisi olan polis memuru Cemal (Onur Saylak) vardır. Dağhan, Cemal’in gaddar planlarını bozmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak bu sırada hem kendisi hem de sevdikleri büyük bir tehlikeye atılır.

Gaddar Dizisinin Oyuncu Kadrosu

gaddar

Gaddar dizisinin başrolünde uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy yer alıyor. Ulusoy, Dağhan karakterini canlandırıyor. Ulusoy’a Sümeyye Aydoğan eşlik ediyor. Aydoğan, Dağhan’ın sevgilisi Aydan rolünde izleyici karşısına çıkıyor. Onur Saylak ise dizinin kötü adamı Cemal karakterini oynuyor. Dizinin diğer önemli oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler bulunuyor.

Gaddar Dizisinin Yapım Ekibi

Gaddar dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Ay Yapım, daha önce de Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Medcezir, İçerde ve The Protector gibi başarılı yapımlara imza atmıştı.

Gaddar DizisininTanıtımları

Gaddar dizisinin ilk tanıtımı 15 Temmuz 2023’te yayınlandı. Tanıtımda, Dağhan’ın askerden döndüğü ve hayatının değiştiği anlar görülüyor. Tanıtıma Erkin Koray’ın Gaddar şarkısı eşlik ediyor. Tanıtımı izlemek için buraya tıklayın. Dizinin ikinci tanıtımı ise 9 Ocak 2024’te paylaşıldı. Tanıtımda, Dağhan’ın Cemal ile karşı karşıya geldiği ve Aydan’ın aralarında kaldığı sahneler yer alıyor. Tanıtımı aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz..

Gaddar Dizisinin İzleyici Yorumları

Gaddar dizisinin tanıtımları yayınlandıktan sonra sosyal medyada büyük ilgi gördü. Diziye dair yapılan yorumlarda, Çağatay Ulusoy’un performansı, dizinin hikayesi, oyuncu kadrosu ve müzikleri övüldü. İşte bazı yorumlardan örnekler:

Çağatay Ulusoy’un oyunculuğu her zaman olduğu gibi muhteşem. Gaddar dizisi çok heyecanlı ve sürükleyici görünüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Gaddar dizisinin konusu çok ilgimi çekti. Dağhan’ın gaddara dönüşümünü izlemek için sabırsızlanıyorum. Oyuncu kadrosu da çok iyi seçilmiş. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak harika bir üçlü olmuş.

Gaddar dizisinin tanıtımları çok etkileyici. Dizinin müzikleri de çok güzel. Erkin Koray’ın Gaddar şarkısı dizinin ruhuna çok uygun. Diziyi merakla bekliyorum.

Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? Gaddar dizisi Eylül 2023’te FOX TV’de başlayacak.

Gaddar dizisi hangi gün yayınlanacak? Gaddar dizisi ilk bölümüyle 19 Ocak 2024 Cuma saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak.

Gaddar dizisi oyuncuları kimler? Gaddar dizisi oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler yer alıyor.

Gaddar dizisi konusu ne? Gaddar dizisi, uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatının altüst oluşunu ve gaddara dönüşümünü konu alıyor.

Gaddar dizisi fragmanı nereden izlenebilir? Gaddar dizisi fragmanları FOX TV’nin resmi web sitesi ve YouTube kanalından izlenebilir.