Bist 100
9.987,99 0%
DOLAR
32,38 -0,18%
EURO
34,77 0,06%
ALTIN
2.423,41 -0,13%

Gaddar Dizisi Hasan Kimdir? Erdal Özyağcılar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar’da Hasan karakterini canlandırıyor. Özyağcılar, “Gaddar”da Ekber Baltacı adlı, oğluyla çatışma içinde olan acımasız bir kabadayıyı canlandıracak. Peki, Gaddar'ın Hasan'ı Erdal Özyağcılar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Yayın Tarihi: 16.01.2024 17:44
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 17:44

Gaddar Dizisi Hasan Kimdir? Erdal Özyağcılar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

Gaddar Dizisi Hasanı Kim Oynuyor, Gerçek İsmi ne? Gaddar Hasan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli,?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar, 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak usta oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu. Özyağcılar, dizide Hasan karakterini canlandırıyor.

gaddar

Erdal Özyağcılar Kimdir?

Erdal Özyağcılar, 1948 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1970 yılında Şehir Tiyatroları’na girmiş ve 2008 yılında emekli olmuştur. Şehir Tiyatroları’nda pek çok oyunda rol almış ve yönetmenlik de yapmıştır. Özyağcılar, tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde de rol almıştır. Özyağcılar, Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir. Özyağcılar, ayrıca Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Sevdaluk, Çocuklar Duymasın, Deniz Yıldızı, Yalancı Yarim, Aliye ve Bizim Evin Halleri gibi dizilerde de rol almıştır. Özyağcılar, aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır ve pek çok film, dizi, belgesel ve reklamda sesiyle yer almıştır. Özyağcılar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Erdal Özyağcılar, Gaddar Dizisinde Hasan Karakterini Canlandırıyor

gaddar

Erdal Özyağcılar, FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar’da Hasan karakterini canlandırıyor.Erdal Özyağcılar, “Gaddar”da Ekber Baltacı adlı, oğluyla çatışma içinde olan acımasız bir kabadayıyı canlandıracak.. Hasan, aynı zamanda ailesini korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Özyağcılar, dizideki rolüyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Gaddar dizisi ne zaman başlayacak?: Gaddar dizisi, ilk bölümüyle 19 Ocak Cuma FOX TV’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

Gaddar dizisi oyuncu kadrosu kimler?: Gaddar dizisinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Sümeyye Aydoğan, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Fatih Berk Şahin, Neslihan Yeldan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak usta oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu.

Erdal Özyağcılar kaç yaşında?: Erdal Özyağcılar, 1948 yılında İstanbul’da doğmuştur. Özyağcılar, 2024 yılı itibariyle 76 yaşındadır.

Erdal Özyağcılar hangi dizilerde oynadı?: Erdal Özyağcılar, pek çok dizi ve filmde rol aldı. Özyağcılar, Bizimkiler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir. Özyağcılar, ayrıca Şahsiyet, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Sevdaluk, Çocuklar Duymasın, Deniz Yıldızı, Yalancı Yarim, Aliye ve Bizim Evin Halleri gibi dizilerde de rol almıştır. Özyağcılar, şu anda FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar’da Hasan karakterini canlandırıyor.