Bist 100
10.158,63 0%
DOLAR
32,17 -0,1%
EURO
35,16 -0,03%
ALTIN
2.458,55 0,13%

Fox TV’nin Yeni Dizisi Kopuk Uyarlama mı Gerçek Hikaye mi?

Fox TV’nin yeni dizisi Kopuk, modern Robin Hood hikayesini ekrana taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Kopuk dizisi uyarlama mı gerçek hikaye mi? İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 12.01.2024 17:26
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 17:26

Fox TV’nin Yeni Dizisi Kopuk Uyarlama mı Gerçek Hikaye mi?

Kopuk Hangi Ülkenin Dizisi Kısaca Özeti

Fox TV’nin yeni dizisi Kopuk, 27 Ocak’tan itibaren cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya yer alıyor. Dizinin yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu, senaristliğini ise Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana üstleniyor. Dizi, zenginden alıp fakire veren Ferhan’ın maceralarını anlatıyor.

KOPUK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kopuk

Dizinin konusu şöyle: Ferhan, haksız yollarla zenginleşenlere karşı mücadele eden bir kahramandır. Rüşvetçilerin ve dolandırıcıların parasını çalarak, mahallesindeki yoksullara yardım eder ve onlara destek olur. Ancak beklenmedik bir ölüm, Ferhan’ın hayatını altüst eder. Ferhan, idealleri ve aşkı arasında kalarak zorlu bir sınavla karşı karşıya kalır. Haksızlıkla savaşırken, Orhan kimliğine bürünerek, mahallesindeki insanlara yardım eder ve aynı zamanda Müjde’nin babası ile mücadele ederken, avukat Orhan olarak İpek ile yolları kesişir. Kopuk, adaletsizlikle mücadele edenlerin ve çekirdek ailesinin ötesine geçenlerin hikayesini anlatıyor.

KOPUK DİZİSİ UYARLAMA MI GERÇEK HİKAYE Mİ?

Kopuk dizisi, uyarlama bir dizi değildir. Dizi, tamamen özgün bir senaryoya dayanmaktadır. Dizi, modern Robin Hood hikayesini Türkiye’deki sosyal ve ekonomik sorunlarla harmanlayarak izleyicilere sunmaktadır. Dizi, gerçek hayattan esinlenen olaylar ve karakterler içerse de, bunlar tamamen kurgusal ve hayal ürünüdür. Dizinin yaratıcıları, dizinin gerçek bir hikayeye dayanmadığını ve tamamen hayal güçlerinin ürünü olduğunu belirtmişlerdir.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Kopuk dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaan Yıldırım (Ferhan / Orhan)

Biran Damla Yılmaz (İpek)

Seray Kaya (Müjde)

Sarp Akkaya (Cem)

Beren Gökyıldız (Zeynep)

Edip Tepeli (Mehmet)

Engin Alkan (Salih)

Kadir Çermik (Kemal)

Melisa Doğu (Ayşe)

Sahra Şaş (Nur)

Mustafa Açılan (Ali)

Evliya Aykan (Hasan)

Merve Çağıran (Selin)

Cem Söküt (Murat)

Atakan Yarımdünya (Erdem)

Güneş Hayat (Nermin)