Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na şaşırtan teklif

Bu sezonda Fenerbahçe'de göstermiş olduğu performansla taraftarların sevgilisi olan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekiyor. Büyük takımların transfer listesine adı yazılan milli futbolcuyla bir büyük kulübün daha ilgilendiği ve yapılan teklifin detayları da ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 21.03.2024 12:15
Güncelleme Tarihi: 21.03.2024 12:15

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na şaşırtan teklif

Trendyol Süper Lig'i ile UEFA Konferans Ligi'nde mücadelesine tüm hızıyla devam eden Fenerbehçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı Lacivertli ekip, 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı yapma kararı alarak, ligden ayrılma konusunu üyelerinin oylamasına bırakacak.

Fenerbahçe kongresi sabırsızlıkla beklenirken takımın önemli isimlerinden bazılarına teklifler yağıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezonda takımda gösterdiği performans çok konuşulurken milli yıldızın adının Avrupa'nın büyük takımlarının transfer listesinde olduğu söyleniyor.

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na şaşırtan teklif

2018 yılında Fenerbahçe'ye transferi gerçekleştirilen Ferdi Kadıoğlu, özellikle sol bek pozisyonunda oynamaya başladıktan sonraki performansı herkesi etkiledi. Hem Fenerbahçe'de hem de milli takımdaki başarılarıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Adı sıklıkla Inter, Napoli ve Roma'yla anılan 24 yaşındaki futbolcunun bir talibi daha var.

MARSİLYA FERDİ KADIOĞLU'NU İSTİYOR

Fransız basınına göre Marsilya Kulübü, Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor.

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na şaşırtan teklif

"10 milyon euro teklif ettiler"

Le République Sportif haberine göre Ligue 1 takımı, futbol yıldızı için 10 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe cephesinde ise Ferdi Kadıoğlu için beklenen teklifi 30 milyon euro.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezonda F.Bahçe'de 41 maça çıkarken 24 yaşındaki yıldız, oyuncu 3 gol ve 4 asist yaparak doğrudan 7 sayıya katkı sağladı. Ferdi'nin Fenerbahçe ile sözleşmesinin 2026 yılına kadar devam ettiği bildirildi. Milli futbolcunun şu anki piyasa değeri tam 20 milyon euro.