Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Fenerbahçe'ye Süper Kupa şoku yetmedi, İrfan Can Kahveci de PFDK'ye sevk edilecek!

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Sarı-lacivertlilere bu şok yetmedi, bir iddia da İrfan Can Kahveci'yi sarstı.

Yayın Tarihi: 09.04.2024 22:31
Güncelleme Tarihi: 09.04.2024 22:31

Fenerbahçe'ye Süper Kupa şoku yetmedi, İrfan Can Kahveci de PFDK'ye sevk edilecek!

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında "müsabakayı terk etme" suçlamasıyla Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu gelişmenin ardından, Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından İrfan Can Kahveci'nin de PFDK'ye sevk edileceği iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı Turkcell Süper Kupa maçında müsabakayı terk etmesi nedeniyle PFDK'ye sevk edildiğini duyurdu. Ayrıca, Fenerbahçe'nin yöneticisi Ahmet Ketenci'nin aynı maçta "sportmenliğe aykırı hareket" sergilemesi sebebiyle de tedbirli olarak PFDK'ye sevkine karar verildiği belirtildi.

Ancak, Fenerbahçe'nin son dönemde başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin de PFDK'ye sevk edileceği iddia ediliyor. Bu iddianın sevk gerekçesinin küfürlü tezahürata aleni şekilde eşlik etmesi olduğu öne sürülüyor.

Sosyal medyada ortaya atılan bu iddianın ardından Fenerbahçe yönetiminden henüz bir yalanlama gelmemesi, bu durumun doğruluğunu teyit etmiş değil.