Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Fenerbahçe'den sezon sonunda bomba transfer

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren ekip F.Bahçe, transfer alanında da elinden geleni yapıyor. Sarı- lacivertli ekip, geçici transfer döneminde de o bomba bir transfer yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 02.03.2024 14:26
Güncelleme Tarihi: 02.03.2024 14:26

Fenerbahçe'den sezon sonunda bomba transfer

Türkiye Ziraat kupasından elenmesinin ardından Fenerbahçe dur durak bilmiyor. Mücadeleye devam eden sarı-lacivertli ekip bomba bir transfer hazırlığı yapıyor. Detaylar haberimizde…

su

TRANSFER HABERLERİ- FENERBAHÇE'DEN SEZON SONU BOMBASI! O İSİMLE ANLAŞMA TAMAM

F.Bahçe'den son dakika transfer haberi... Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, transferler üzerinde de yoğun bir şekilde çalışıyor. Koyu sarı-yeşilli ekip, geçici transfer döneminde imza atmaya çalıştığı isim ile sezon sonu anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ekip F.Bahçe, tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki dokuz yıllık şampiyonluk hasretini bu yıl bitirmek istiyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam eden koyu sarı-yeşilli ekip, çeyrek finalde MKE Ankaragücü'ne 0-2 yenilerek Ziraat Kupası'na veda etti.

Ziraat Kupası'na çeyrek finalde veda eden Kanaryalar, yolculuğuna UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Trendyol Süper Ligi'nde devam edecek.

70 puanla Galatasaray'ın ardından 2. sırada yer alan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. maç gününde Atakaş Hatayspor'u konuk edecek.

FRED MÜJDESİ!

Koyu sarı-yeşilli takımın 23 kişilik kamp kadrosu, Süper Lig'in 28. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı deplasman maçı öncesinde belli oldu. Alexander Djiku cezalı olup, sakatlanan İrfan ve King kadroda yer almazken, Fred de kadroya dahil edildi.

Öte yandan hızlı bir gelişme yaşayan F.Bahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Devre arasında yoğun bir transfer dönemi yaşayan Fenerbahçe, Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic gibi tecrübeli isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

STEFAN SAVIC'LE ANLAŞMA TAMAM!

Takvim'den alınan bilgiye göre, F.Bahçe, Ocak ayındaki geçici transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Karadağlı stoper Stefan Savic ile sezon sonunda her konuda anlaşmaya vardı.

Karadağlı savunmacının Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Mevcut yönetim aynı kalırsa bu oyuncu sezon sonunda takıma katılacak. Çağlar Söyüncü ve Bonucci ile sezon ortasında anlaşmaya varılması ve Becao'nun sakatlığını hâlâ tam olarak toparlayamamış olmasının, Fenerbahçe'yi böyle bir karara ittiği söylendi. 33 yaşındaki, 1.87 boyundaki Savic, Karadağ milli takımında 73 kez forma giydi. 2015'ten bu yana Atletico Madrid'de forma giyen oyuncu, istikrarlı oyun stiliyle dikkat çekti. Ocak ayında Stefan Savic ismi sıkça anılırken, Atletico Madrid'in bonservis talepleri nedeniyle sözleşme imzalanamadı.