Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Fenerbahçe'de tansiyon yükseldi! Aziz Yıldırım "getir alıyorum" dedi, Ali Koç ayaklandı!

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Başkan Ali Koç, Habertürk TV'de canlı yayında karşı karşıya geldi. Yıldırım'ın "Getir alıyorum, almazsam şerefsizim" sözleri ve Koç'un tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

Yayın Tarihi: 09.06.2024 11:06
Güncelleme Tarihi: 09.06.2024 11:06

Fenerbahçe'de tansiyon yükseldi! Aziz Yıldırım "getir alıyorum" dedi, Ali Koç ayaklandı!

Aziz Yıldırım, "Getir alıyorum, almazsam şerefsizim" dedi, Ali Koç ayaklandı!

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda, Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk TV'de ortak yayında açıklamalarda bulundu. İkilinin arasında geçen bir diyalog ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

300 Milyon Euro Polemiği:

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye kattığı mal varlığının 300 milyon euro değerinde olduğunu savundu. Bu sözlere karşılık Ali Koç, "Getirin 300 milyon euro, size verelim" şeklinde yanıt verdi. Yıldırım ise "Tamam getir alıyorum. Almazsam şerefsizim" diyerek iddiasını sürdürdü. Bu diyalog sırasında Ali Koç'un ayağa kalkması ve mikrofonun yere düşmesi de dikkat çekti.

fenerbahçe

"Halkın Takımı" Tartışması:

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi "halkın takımı" olarak nitelendirdiği sözlerine de tepki gösterdi. Koç, "Her lafı üstüne alma" diyerek Yıldırım'a yanıt verdi ve "Koçspor diyorsun" ifadesini kullandı. Yıldırım ise Fenerbahçe'nin isim hakkını Ülker'e 90 milyon dolara sattıklarını ve 1 senede bu parayı harcadıklarını savundu. Koç ise bu duruma karşı çıkarak, "Onun 6 senesi benim yönetimin hakkıydı. Tüm gelirler temlikliydi. Manevrasını bitirmiştiniz kulübün" dedi.