Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dzeko'dan Galatasaray ve Icardi'ye şok cevap: "Ağlıyorlar"

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Edin Dzeko, sosyal medya üzerinden Galatasaraylı Mauro Icardi'nin gözünün altının morarmış bir şekilde göründüğü bir fotoğrafı paylaşarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Dzeko'nun, Icardi'nin fotoğrafına verdiği yanıt, futbolseverler arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Futbolculuk kariyerindeki rekabeti mizahi bir dille ele alan Dzeko'nun paylaşımı, taraftarlar arasında espri konusu haline geldi.

Yayın Tarihi: 25.12.2023 16:10
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 16:10

Dzeko'dan Galatasaray ve Icardi'ye şok cevap: "Ağlıyorlar"

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı 0-0 bitti, ancak derbinin ardında tartışmalar devam ediyor.

galatasaray

Sarı kırmızılı kulüp, golcüsü Mauro Icardi'nin gözünün morardığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve "Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır." açıklamasını yaptı.

fb gs

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılarken, Fenerbahçe'nin Boşnak futbolcusu Edin Dzeko, "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin." şeklinde espriyle karışık bir yanıt verdi. Bu sözleriyle Dzeko, maçta yaşanan pozisyonun abartıldığını ve penaltı talebinin haksız olduğunu ifade etti.