Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Duşakabindeki inatçı sabun lekelerini silgi gibi siliyor! Ayna gibi banyonun sırrı bu malzemede!

Bu yöntemlerle duşakabin temizliğinizi dakikalar içinde yapabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 12:17
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 12:17

Duşakabindeki inatçı sabun lekelerini silgi gibi siliyor! Ayna gibi banyonun sırrı bu malzemede!

Duşakabin temizliği için en etkili yöntemleri arıyorsanız bu haber tam size göre! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DUŞAKABİN TEMİZLEME YÖNTEMLER

Duşakabin temizliği için etkili yöntemler arıyorsanız bunları mutlaka deneyin. Duşakabin temizliği için yarım bardak sirkeyi yarım bardak suyla karıştırıp bir sprey şişesine aldıktan sonra duşakabin camlarınıza sıkabilirsiniz. Biraz beklettikten sonra sünger ya da temiz bezle ovalayarak durulayabilirsiniz. Bu şekilde inatçı kireç lekelerinden kurtulabilirsiniz. Limon suyu da kireç lekeleri için etkili bir çözümdür. Bir limon suyunu sıkıp bu suyu kireçli alanlara uyguladıktan sonra temiz bir sünger ya da temiz bezle lekeleri ovup durulayabilirsiniz. 

en etkili duşakabin temizleme yöntemleri

Limon suyuyla hem kireç lekelerinden kurtulabilir hem de duşakabininizin güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Duşakabin camlarındaki inatçı kireç lekelerinden kurtulmak için camlara buhar uygulayabilirsiniz. Buhar sayesinde kireçler daha kolay çözünür. Eğer duşakabin camlarında küf oluşumu varsa doğal yöntemler kullanabilirsiniz. Sirke ve su karışımını küf lekelerinden kurtulmak için de kullanabilirsiniz. Yarım bardak çamaşır suyunu yarım bardak suyla karıştırıp küflü bölgeye uygulayabilir ve sünger ya da fırça yardımıyla ovarak durulayabilirsiniz. Baking soda da küf temizliğine etkili bir doğal yöntemdir. Bir yemek kaşığı baking soda bir bardak suyla karıştırılır ve sünger ya da fırça yardımıyla ovalanarak durulanır. Bu şekilde küf ve kötü kokulardan kurtulabilirsiniz.