Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bugün Batı ve Kuzeyde Karla Karışık Yağış Var! Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden itibaren ülkenin batı ve kuzey kesimlerinde yağış beklendiğini duyurdu. Marmara ve Ege’nin kıyı bölgelerinde sağanak, Doğu Karadeniz’de ise kuvvetli sağanak görülecek. Rize, Artvin ve Ardahan’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. İşte Meteoroloji’den son dakika hava durumu uyarısı.

Yayın Tarihi: 27.12.2023 13:02
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 13:02

Bugün Batı ve Kuzeyde Karla Karışık Yağış Var! Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden itibaren ülkenin batı ve kuzey kesimlerinde yağış beklendiğini duyurdu. Marmara ve Ege’nin kıyı bölgelerinde sağanak, Doğu Karadeniz’de ise kuvvetli sağanak görülecek. Rize, Artvin ve Ardahan’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Sabah ve gece saatlerinde ise pus ve sis olayı yaşanacak. Meteoroloji, yağışların etkili olacağı bölgeler için vatandaşları uyardı. İşte, Meteoroloji’den son dakika hava durumu uyarısı.

BATI VE KUZEYDE YAĞIŞ VAR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden itibaren ülkenin batı ve kuzey kesimlerinde yağış beklendiğini duyurdu. Buna göre, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Balıkesir’in kuzey ve batısı, Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu ve Karabük çevreleri ile Samsun’un iç ve doğu kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Yağışların, akşam saatlerine doğru Doğu Karadeniz’de de kuvvetli olması bekleniyor.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!

hava-durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Rize, Artvin ve Ardahan’da karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini duyurdu. Buna göre, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer alan Ardahan’ın kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, bu illerin 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

PUS VE SİS OLUŞACAK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün sabah erken saatler ile gece saatlerinde de yer yer pus ve sis hadisesi görüleceğini duyurdu. Buna göre, Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yer yer pus ve sis olayı yaşanacak.

METEOROLOJİ’DEN VATANDAŞLARA UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların etkili olacağı bölgeler için vatandaşları uyardı. Buna göre, yağışların neden olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Ayrıca, pus ve sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bugün hava nasıl olacak? Bugün öğle saatlerinden itibaren ülkenin batı ve kuzey kesimlerinde yağış beklendiği, Rize, Artvin ve Ardahan’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı, sabah ve gece saatlerinde ise pus ve sis olayı yaşanacağı duyuruldu.

Bugün hangi bölgelerde yağış var? Bugün Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Balıkesir’in kuzey ve batısı, Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu ve Karabük çevreleri ile Samsun’un iç ve doğu kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Akşam saatlerine doğru ise Doğu Karadeniz’de de kuvvetli sağanak yaşanacak.

Bugün hangi bölgelerde kar yağışı var? Bugün Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer alan Ardahan’ın kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, bu illerin 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bugün hangi bölgelerde pus ve sis var? Bugün sabah erken saatler ile gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yer yer pus ve sis olayı yaşanacak.