Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bir Haftadır Bulan Çıkmadı! Arda Güler’i 5 Saniyede Bulabilecek Misiniz? İşte Üstün Zeka Testi

Arda Güler, Lionel Messi ve Robert Lewandowski’nin fotoğraflarının yer aldığı bu optik illüzyon testi, zekanızı sınayacak. Testte, Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Ancak bunu yapabilenlerin çok az olduğu söyleniyor. İşte ayrıntılar…

Yayın Tarihi: 08.01.2024 17:55
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 17:55

Bir Haftadır Bulan Çıkmadı! Arda Güler’i 5 Saniyede Bulabilecek Misiniz? İşte Üstün Zeka Testi

İnternette sık sık karşımıza çıkan optik illüzyon testleri, zekamızı ölçmek için bize fırsat veriyor. Bazı testler ise zekamızı zorlamaktan öte, bizi şaşırtıyor. İşte onlardan biri de Arda Güler, Lionel Messi ve Robert Lewandowski’nin fotoğraflarının yer aldığı bir optik illüzyon testi.

Testte, Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Ancak bunu yapabilenlerin sayısı çok az. Test, Türkiye’de 391 kişiye sunuldu. Ancak sadece 4 kişi Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniyede bulabildi. Testi çözebilenlerin üstün zeka seviyesine sahip olduğu iddia ediliyor.

ARDA GÜLER’İ 5 SANİYEDE BULABİLİR MİSİNİZ?

Bu optik illüzyon testi, zekanızı sınayacak. Testte, Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniye içinde bulmanız isteniyor. Ancak bunu yapabilenlerin sayısı çok az. Test, Türkiye’de 391 kişiye sunuldu. Ancak sadece 4 kişi Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniyede bulabildi. Testi çözebilenlerin üstün zeka seviyesine sahip olduğu iddia ediliyor.

Peki, bu optik illüzyon testinde, siz Arda Güler’in fotoğrafını 5 saniyede bulabilir misiniz? İşte test;

zeka testi

Optik İllüzyon İpucu: Bu optik illüzyon testinde, ipucu almak isteyenler için bir yardım var. Robert Lewandowski ve Lionel Messi’nin fotoğraflarının çok olması, zekanızı zorlayabilir. Eğer siz de Arda Güler’in fotoğrafını bulamıyorsanız, testin sol alt köşesine daha yakından bakın.

ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ FOTOĞRAFIN YERİ

Bu optik illüzyon testinde, birçok kişi Arda Güler’in fotoğrafını bulmakta zorlandı. Eğer siz de bulamadıysanız, Arda Güler’in fotoğrafının yeri aşağıda işaretli olarak gösteriliyor. İşte üstün zeka testindeki gizli fotoğrafın yeri;

zeka testi